Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Kersttruien met gek printje

De kersttruien worden steeds gekker. Niet iedereen denk meteen aan de truien wanneer het gaat om feestelijke kleding. Voor de ene is het namelijk een luxueuze outfit met een meer serieuze toon, terwijl het voor de andere iets simpeler is met een wat meer luchtige toon. Dan kom je dus meestal uit bij de welbekende, gezellige kersttrui.

De feestdagen zijn eigenlijk pas compleet wanneer je minimaal een keer een foute kersttrui hebt gedragen. De foute truien kunnen niet eens meer ontbreken in een kledingkast. De grote winkelketens begrijpen dit ook en zijn ieder jaar meer bezig met de foute kersttruien. De schappen liggen ermee vol. Maar de prijzen van de modeketens liggen vaak aan de hoge kant. Uglyxmas.nl zorgt voor een lage prijs voor de klanten en houdt tegelijkertijd de kwaliteit van de kersttruien nauwlettend in de gaten. De kersttruien zijn een trend; je maakt pas het feest compleet met een grappige kersttrui.

De heren zijn de originele drager van de kersttrui, maar kersttruien zijn er ook voor de dames. Je kunt eindeloze combinaties aangaan. Hoe gekker hoe beter. Het gemakkelijke aan de truien is dat ze niet eens hoeven te matchen met de rest van je outfit. Schroom dus niet om een felgekleurde trui te combineren met een donker shirt.

Zoals als eerder getaterd zijn de heren de originele drager van de kersttrui. Dit is dan ook de reden dat de meeste kersttruien zijn ontworpen voor de heren. Al heer zijnde kun je het ook niet zo gek bedenken. Dat is juist de bedoeling van de truien. Zeker dit jaar kun je de truien dragen met grote trots. Voor de meeste dagen zijn de gekke kersttruien prima geschikt, tenzij het een hete zomerdag is. Maar voor sommige dagen ben je wellicht toe aan een wat mee ingetogen ontwerp. De truien komen gelukkig ook in wat meer traditionele ontwerpen.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht