Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Polijsten rvs

Roestvrij staal is een populaire keuze voor gootstenen, apparaten, mengkommen en meer. De sterkte, duurzaamheid en glans worden universeel gewaardeerd, maar dit hangt af van het soort afwerking en het polijsten van rvs. Zelfs dit go-to-materiaal vereist echter van tijd tot tijd wat werk om het er nieuw en glanzend uit te laten zien. Wij polijsten rvs, waaronder een breed scala aan buizen, ronde staven, buizen, platen, extrusies, gietstukken, bewerkte onderdelen, stempels en gefabriceerde onderdelen in roestvrij staal, aluminium, messing, brons en titanium verwerken. Wij zijn gespecialiseerd in metaalpolijstdiensten voor een verscheidenheid aan industrieën en toepassingen, waaronder de farmaceutische industrie, foodservice, biotechnologie, auto-onderdelen, chemische industrie, nucleaire installaties, op maat gemaakte kunstwerken, beeldhouwwerken en allerlei huis-, tuin- en keukenapparatuur. Wij bieden verschillende afwerkingen voor het polijsten van rvs om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Hieronder staan enkele van de polijsten en afwerking die we bieden.

Geborstelde afwerking
Het borstelen van het roestvrij staal resulteert in een patroon van lichte, evenwijdige lijnen in staal. We zorgen ervoor dat het een decoratieve aantrekkingskracht heeft zonder reflectie. Dit doen we vaak voor keukentoestellen, farmaceutische apparaten etc.

Molen afwerking
Deze manier van polijsten van rvs staat ook wel bekend als de matte afwerking. Dit type afwerking wordt meestal gebruikt op metalen werkbanken van sommige auto-onderdelen en andere metalen onderdelen die niet zo reflecterend hoeven te zijn. Het polijsten van rvs met deze afwerking is minder duur en kost niet veel tijd.

Spiegelende afwerking
De spiegelende afwerkingen zijn sterk reflecterend. We polijsten rvs met deze afwerking als eindresultaat om een glanzende look te creëren die er aantrekkelijk uitziet, terwijl het schoonmaken als een bonus wordt vergemakkelijkt voor vele apparaten met dit type afwerking. Het is ook geweldig voor het maskeren van de nawerkingen van lassen op roestvrij staal. Dit is zeer belangrijk, want deze afwerking wordt meestal verkozen voor staal dat een esthetische rol speelt. In tegenstelling tot de andere afwerkingen verbetert de spiegelachtige afwerking de corrosiebestendigheid van het rvs. Voor deze afwerking is het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat u alle krassen en defecten kwijtraakt, omdat deze zich anders nog meer zullen onderscheiden van het eindproduct. Zodra het oppervlak voldoende is voorbereid, stellen we het in voor meer polijsten. We hebben de beste slijpmachine met polijstwiel en een hoogwaardig polijstmiddel om een mooie, gelijkmatige glans te creëren. De spiegel finish kan op elk gewenst onderdeel van roestvrij staal worden toegepast.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht