Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Kinderfeestje organiseren

Ik wil graag voor mijn zoon en zijn vriendjes een kinderfeestje organiseren. Hij is laatst jarig geweest en natuurlijk wilt hij dat samen met zijn vriendjes vieren door een keer een dagje met zijn allen ergens heen te gaan. Nu zitten wij te kijken om kinderpaintball te gaan doen met z’n allen. Natuurlijk denken wij in eerste instantie dat kinderpaintball helemaal niet kan omdat dat natuurlijk veel te veel pijn doet. Toch zijn we even gaan zoeken om te kijken of er misschien uitzonderingen zijn. We hebben verschillende bedrijven gezocht in de buurt maar de meesten deden niet aan kinderpaintball en snapten ook niet dat dat eventueel kon. Toen hadden we de hoop bijna opgegeven en zijn we nog voor het laatst gaan Googelen op kinderpaintball.

 

Googelen op kinderpaintball

Na wat zoekwerk hebben wij dus eindelijk een bedrijf gevonden wat voldoet aan onze eisen. Ze krijgen speciale wapens, betere uitrusting en deze ballen doen vooral geen pijn. Ik heb het dan over het bedrijf Paintballcentrum De Unit. Je kan bij Paintballcentrum De Unit tegen bovenstaande eisen een potje kinderpaintball doen. Daar hebben wij dus voor gekozen. We moesten met een groep van minimaal 6 zijn en dat kwam mooi uit want wij waren met 10. Toen we eenmaal aankwamen bij de locatie vonden ze het allemaal heel spannend omdat het allemaal net een computerspel is wat ze spelen, maar dan in het echt. Ze waren heel erg enthousiast en dat was echt te merken toen we aankwamen bij Paintballcentrum De Unit.

 

Paintballcentrum De Unit

Wij hebben ons potje kinderpaintball dus gehouden bij Paintballcentrum De Unit en daar hebben wij een hele leuke tijd gehad. Wij hebben gezien hoeveel plezier de kinderen hadden en dat vonden wij het belangrijkst. Alles was op en top geregeld. Ben jij nou ook op zoek naar kinderpaintball? Kijk dan eens op www.paintballcentrumdeunit.nl

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

De isolatie van uw huis, regel het vandaag nog een bespaar flink op uw energiekosten

Voorspellingen voor november en september voor het sterrenbeeld Stier

Ontdek de werkwijze bij haar doneren