Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Kinderfeestje thuis vieren

Het lijkt soms of alles maar meer en meer moet zijn. Toch kan een kinderfeestje thuis zo leuk zijn dat het alle andere dingen overtreft. Wil jij eigenlijk wel eens een kentering in de ‘meer en meer cultuur’ veroorzaken, maar weet je niet zo goed hoe je het thuis leuk kan maken? Check dan hier de tips voor een knallende verjaardag, thuis!

Springkussen voor kinderen

Een springkussen voor kinderen huren kost je niet eens de kop en het zorgt voor instant vertier buiten. Hiermee kun je dus heerlijk de kinderen tussentijds laten uitleven. Een springkussen voor kinderen is verkrijgbaar in allerlei maten. Dus er is vast wel een springkussen voor kinderen dat past in jouw tuin.

Bedenk een thema

Jij kent je kind en de vriendjes en vriendinnetjes die zijn uitgenodigd vast goed genoeg om een thema te zoeken dat iedereen wel genoeg aanspreekt. Dat kan een thema zijn zoals prinsessen, boefjes of piraten. Maar, het kan ook een thema zijn zoals ‘Boerderij’ of ‘Survival in de stad’.

Zorg voor opdrachten per thema en maak groepjes

Zorg voor een goede indeling. Dat wil zeggen: zorg ervoor dat elke kind zich daar ook voldoende prettig bij voelt. Vervolgens kun je de teams laten strijden tegen elkaar met opdrachten. Daarbij giet je alles in het thema. Heb je bijvoorbeeld als thema ‘survival in de stad’? Dan laat je ze misschien wel een goede outfit uitzoeken in een winkel en laat je ze dat fotograferen. En die kleren blijven gewoon in de winkel, niet alles hoeft veel geld te kosten, toch?

Slapen

Voor veel kinderen is een slaapfeestje gewoon het leukste dat er is. Ondertussen kun je, als de boel weer een beetje aan kant is en de kinderen in bed liggen, een filmcompilatie maken van de gehele dag. En in de ochtend kunnen de kinderen dan dit op tv bekijken. Ontzettend leuk en simpel. Vervolgens krijgen ze nog een lekker ontbijt en dan is het zover: het zit er weer op.

Intensief? Jazeker, maar als je het met verve enthousiast invult, reken maar dat de kans groot is dat je kind volgend jaar weer de verjaardag thuis wil vieren. Een groter compliment kun je toch niet hebben…

https://www.trampoline.nl/nl/springkussens/springkussen-kopen