Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Muziek

Koop uw Bösendorfer piano bij deze specialist

Wilt u als muziekliefhebber piano’s kopen of huren en zoekt u hiervoor een echte specialist? Ontdek dan het aanbod van Evert Snel, dé specialist in piano’s en andere muziekinstrumenten. Bij dit bedrijf kunt u daarom terecht voor het stemmen van piano’s en vleugels en het huren en kopen van deze muziekinstrumenten. Deze instrumenten zijn er van verschillende bekende merken. Wilt u bijvoorbeeld een mooie Bösendorfer piano of een vleugel van Fazioli? Bij deze specialist zit u dan helemaal goed. Hier werken ervaren specialisten die uw piano of vleugel met zorg stemmen of restaureren, en u voorzien van gedegen advies bij het kopen van een nieuw instrument. Hier bent u voor diverse aspecten aan het juiste adres.

Laat uw piano op een vakkundige manier restaureren

Als u houdt van een Bösendorfer piano, dan kunt u bij Evert Snel niet alleen terecht voor het kopen van zo’n mooie piano, maar ook voor het restaureren ervan. Dat is ideaal als u al een mooie Bösendorfer piano heeft, maar wanneer deze niet zo goed meer klinkt? Bespreek de mogelijkheden van deze specialist. Zij kunnen u helpen bij kleine reparaties, maar ook bij volledige restauraties. Met een vakkundige en zorgvuldige reparatie klinkt uw piano of vleugel zo weer als een zonnetje. Blijf zo genieten van het fantastische geluid en de mooie klank van uw piano.

Breng een bezoekje aan deze specialist of neem contact op bij vragen

Wilt u een Bösendorfer piano of een mooi instrument van een ander merk kopen? Of heeft u al een piano die aan restauratie toe is? Bespreek dan uw wensen door contact op te nemen met deze specialist. U bent ook van harte welkom in de winkel in Werkhoven. Hier krijgt u meer informatie van deze specialisten, over nieuwe instrumenten, maar ook als u geïnteresseerd bent in een restauratie.