Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Architectuur

De trap renoveren of vervangen

Is het tijd om de trap eens goed aan te pakken, bijvoorbeeld omdat deze al erg oud is en heel erg kraakt? Of omdat je net een nieuwe woning hebt gekocht, en de trap niet bij de rest van je interieur past? Dan is het een goed idee om eens na te denken over een volledige traprenovatie.

Bij een renovatie van de trap en trappengat komt het één en ander kijken. Zo zullen we eerst samen je wensen gaan bespreken en kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Misschien wil je de trap wel iets verplaatsen zodat hij boven beter uitkomt, of wil je hem helemaal aan de andere kant van het huis hebben. Ook wanneer je een vaste trap naar zolder toe wilt hebben, is dit mogelijk. We zullen dan zowel de trap als het trappengat moeten renoveren. Zit er nog helemaal geen trappengat in? Ook dat is geen probleem en kan aannemer020 voor je realiseren.

Wat zijn de andere wensen?

Denk ook goed na over wat de andere wensen zijn. Wil je graag een vurenhouten trap, of juist niet? En wat wil je op de trap hebben liggen? Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor de vloer door te laten trekken in de trap, maar er zijn natuurlijk ook nog andere opties. Het is belangrijk hierbij rekening te houden met de stijl die je in je woning hebt. Heb je een landelijke stijl, dan is een koude, stalen trap niet mooi. En wanneer je juist een industriële stijl hebt, is een trap in de landelijke stijl weer niet passend. Denk hier dus goed over na, want anders is de kans aanwezig dat je er spijt van krijg op het moment dat de trap volledig klaar is. Om dit te voorkomen kun je het beste alles met aannemersbedrijf 020 bespreken, zij kunnen jou hierin het beste adviseren. Zelf een trap bestellen bij BVA trappen kan natuurlijk ook.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht