Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Kunstplanten kopen: voor onderhoudsvrij groen plezier

Planten, wie heeft er geen planten in huis op of kantoor? Planten zorgen voor gezelligheid. Planten bepalen door hun kleur en plaats in de ruimte ook mede de sfeer. Planten ogen fris en zorgen voor zuurstof in de ruimte, de zuurstof waar we met z’n allen van leven, zowel thuis als op kantoor. Maar wat nou als u totaal geen groene vingers heeft, sterker nog: geen vinger wil uitsteken naar uw planten? Dan is kunstplanten kopen een uitstekend alternatief, juist ook voor uw bedrijf.

 

Geen verzorging nodig

De meeste planten hebben regelmatige verzorging en aandacht nodig. U hoeft niet per se op kantoor tegen uw planten te praten, maar voor water zijn ze u erg dankbaar. Bij de ene plant moet dat bijna dagelijks, omdat de aarde niet mag uitdrogen. De andere plant neemt genoegen met één maal per week of zelfs nog minder. Maar bijna geen enkele plant wordt blij van droogte. Dat ziet u niet meteen, maar op een gegeven moment hangen uw planten er slapjes bij, zeker als geen van uw werknemers zich geroepen voelt om in te grijpen. In dat geval wordt het tijd voor kunstplanten, die altijd doen waar u ze voor koopt: een stukje sfeer bijdragen. Een groene vensterbank, een groene hoek of een groene afscheiding van werkplekken doet het immers altijd goed, zeker ook als het kunstplanten zijn. Het grote voordeel voor u: ze hebben uw verzorging niet nodig. Heel af en toe een keer afstoffen is ruim voldoende.

 

Plantplannen maken

We kunnen ons goed voorstellen dat u niet precies weet waar u moet beginnen met kunstplanten kopen. In dat geval is het een goed idee om een interieurbeplantingsbedrijf in huis te halen. De medewerker loopt samen met u door uw bedrijf en krijgt al snel ideeën. Wat begint met een snelle schets mondt uit in een passend beplantingsplan. Een geruststelling u: voor elk budget behoren hoogwaardige kunstzijde planten tot de mogelijkheden. Vergeet ook niet dat u slechts één keer een uitgave doet. U hoeft geen planten meer te vervangen, niemand hoeft kantoortijd te besteden aan uw planten, zelfs een gieter is niet meer nodig. Neem de proef op de som, nodig een interieurbeplantingsbedrijf uit, en nadat de beplantingsklus is geklaard, zult u zien wat dat doet met de interne uitstraling van uw bedrijf.