Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woningen

Last van vocht in huis? Kies voor Schrijver Systeem Vochtbestrijding

In natte periodes als de herfst, zijn woningen extra gevoelig voor vocht. Lekkende daken en poreuze muren zorgen ervoor dat regenwater makkelijker de woning binnendringt. Wanneer de woning niet voldoende kan ventileren, dan is vochtbestrijding door een expert noodzakelijk. Want doe je er niets aan, dan tast het vocht de woning aan en heeft schadelijke gevolgen voor de gezondheid.

Hoe vocht de woning binnendringt

Woningen zijn in principe beschermd tegen vocht van buitenaf. Moderne woningen zijn gelukkig goed geisoleerd middels een beschermend dak en spouwmuren zorgen ervoor dat vocht niet de woning binnendringt. Maar het zijn vooral de oude woningen, die deze beschermlaag ‘ontberen’. Dit komt omdat woningen van vóór 1960 niet voldoende goed geisoleerd werden en/of omdat deze oude woningen niet goed zijn onderhouden. Juist deze woningen vallen ten prooi aan overvloedig vocht in natte periodes.

Maar ook zijn er andere oorzaken die voor problemen zorgen. Condens op de ramen door douchen en koken bijvoorbeeld. En wanneer het vocht geen kant op kan, dan ontstaat er een probleem. Een woning moet dus altijd kunnen ventileren. Merk je dat jouw woning wordt geteistert door vocht? En je kunt dit zelf niet (meer) oplossen? Dan dient een vochtbestrijdingsexpert het probleem grondig aan te pakken. Schrijver Systeem is een van de eerste vochtbstrijdingsexpert van Nederland en door het plaatsen van luchtventilerende muurelementen, wordt het vochtprobleem voorgoed opgelost.

Risico’s op gezonheidsproblemen door vocht in huis

Onderschat het teveel aan vocht in huis niet, want teveel aan vocht zorgt voor gezondheidsproblemen. Wanneer er structureel te veel vocht in de woning is dan levert dit vochtproblemen in huis op. De permanente hoge luchtvochtigheidsgraad tast de woning aan, maar ook de gezondheid. Vooral mensen die last hebben van astma of bronchitis lopen een verhoogd gezondheidsrisico. Het is daarom noodzaak om hier iets aan te doen. Het schrijver systeem lost dit vochtprobleem definitief op!

De muurelementen van Schrijver Systeem

Het Schrijver Systeem bestaat uit 100% duurzame muurelementen. Deze elementen worden in de buitenmuur van de woning geplaatst waardoor er een permanente luchtcirculatie ontstaat. Het overtollige vocht dat in de woning zit wordt naar buiten ‘gezogen’ en afgevoerd via de muurelementen. Deze manier van vochtbestrijding gebeurt op geheel natuurlijke wijze zonder dat er energie aan te pas hoeft te komen. Kortom, het Schrijver Systeem is een duurzame oplossing om voor altijd af te zijn van een vochtige woning.

Vocht in huis? Doe er wat aan!

Soms valt overtollig vocht in de woning niet altijd op. Dit komt onder meer door het seizoen en regelmatige ventilatie. Door regelmatig de afzuigkap te gebruiken of het ventilatiesysteem in de badkamer aan te zetten wordt vocht afgevoerd. Ook een deur of raam openzetten kan al helpen. Toch weet je nooit zeker of het vochtprobleem is opgelost. 

Twijfel je of jouw woning last heeft van vochtproblemen? Op de website van Schrijver Systeem vind je diverse tips van vochtbestrijding, zodat je er zelf al iets aan kunt doen. 

Schrijver Systeem Vochtbestrijding

Vertoont de woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en vraag om de gratis offerte vochtbestrijding van Schrijver Systeem.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht