Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Voor perfect vloeronderhoud in Ede moet u bij Habu zijn

Het belang van kundig vloeronderhoud

Het goed onderhouden van vloeren bij u thuis of op de werkplek is iets waarover u niet al te lichtzinnig na moet denken. Een ophoping van vuil en bacteriën kan er namelijk aan bijdragen dat de gezondheid in uw vervuilde leefomgeving op verschillende manieren wordt aangetast. Om dit soort situaties te voorkomen is goed reinigen dus bittere noodzaak. Bent u om wat voor reden dan ook niet in staat om zelf dit soort schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, dan kunt u altijd een beroep doen op de uiterst professionele dienstverlening van Habu Schoonmaakorganisatie. Op het vlak van degelijk vloeronderhoud in Ede zijn wij namelijk ware experts die kunnen bouwen op vele tientallen jaren aan ervaring in de schoonmaakbranche.

Vloertypen en behandelmethodes

Elk type vloer kent zo z’n eigen beste behandelmethodes. Is er in een ruimte sprake van vloerbedekking of tapijt, dan is het meest logische apparaat voor het reinigen van het oppervlak vanzelfsprekend een stofzuiger van goede kwaliteit. Bij gladde vloeren, zoals parket, zeil of linoleum bestaat er naast stofzuigen natuurlijk ook de mogelijkheid om op natte wijze met behulp van een vlakmop te reinigen. Het water wordt in dat soort gevallen veelal voorzien van een scheutje schoonmaakmiddel, zodat er niet alleen een blinkend schone vloer ontstaat, maar de ruimte ook van een lekker fris luchtje wordt voorzien. Welke manier van vloeronderhoud in Ede ook gewenst is, Habu Schoonmaakorganisatie kan op dat vlak aan de meest uiteenlopende wensen tegemoet komen.

Groot periodiek vloeronderhoud in Ede gewenst? Habu regelt het!

Naast reguliere werkzaamheden is het ook mogelijk om ons schoonmaakbedrijf in te zetten als u periodiek intensief vloeronderhoud in Ede wenst. Deze methode houdt in dat de vloer een intense (diepe) reiniging krijgt, waardoor zelfs op het eerste gezicht onzichtbare viezigheden grondig worden aangepakt. Ligt er in een te behandelen ruimte tapijt, dan komen we graag bij u langs met onze machinale tapijtreiniger, terwijl we harde vloeren met een ander effectief apparaat grondig machinaal voor u kunnen schrobben. Tenslotte hebben we ook de kennis in huis om oude waslagen professioneel van linoleumvloeren te verwijderen en kunnen we deze vervolgens van een nieuwe waslaag voorzien.