Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Moose Färg koopt u uw verf!

Wilt u kalkverf kopen? Dan doet u zelf een gunst door dat te doen bij Moose Färg! Moose Färg biedt een sterke matte verf voor alle ondergronden zoals behang, stuc, multiplex en gipsplaat. Kalkverf is bijzonder populair. Dat komt door het mooie matte effect dat dit soort verf oplevert. Moose Färg kalkverf is een matte Zweedse verf, die een prachtig mat lichtverstrooiend effect geeft, een stuk sterker dan de meeste producten. Moose Färg kalkverf vult niet op, dus de structuur van de ondergrond blijft zoals hij was!

Kalkverf is van nature erg kwetsbaar. Dit komt doordat kalkverf de poriën opvult. Moose Färg biedt een goed alternatief voor kalkverf, wat een vergelijkbaar effect geeft en is vele malen duurzamer en sterker. Afnemen met een zachte niet pluizende vochtige doek kan prima. Ook vult Moose Färg verf de poriën in de muur niet op, wat zorgt voor het behoudt van de mooie structuur van de muur.

Naast kalkverf biedt Moose Färg ook matte muurverf aan. Moose Färg matte muurverf is bijzonder gemakkelijk in gebruik want het is waterverdunbaar. Daarnaast is het met een beetje zeep is het zo van de vingers en uit de kleren. Natuurlijk is ook de geur aangenaam. Uw huis blijft dus bewoonbaar tijdens de klus. De antistatische eigenschappen worden door velen op prijs gesteld. Moose Färg muurverf trekt in de ondergrond waardoor het resultaat zeer duurzaam is. Ook kan er eenvoudig mee worden bewerkt om mooie effecten te bereiken. Moose Färg muurverf wordt meestal opgebracht met een vachtroller. Natuurlijk hangt op uw computer de kleur sterk af van de monitor instelling, houdt daar rekening mee. Bekijk vooral ook de foto’s, die geven een indruk ook bij verschillende licht inval. U kunt ook gebruik maken van onze kleurenkaart waar de meeste kleuren handgeschilderd op staan. Gemakkelijk aan te vragen via de site van Moose Färg, waar ook veel meer informatie kunt vinden!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht