Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Meubels

Maatwerk kasten zijn de oplossing

Heb je al eens gedacht aan mooie maatwerk kasten? Het is goed dat je je daar eens verder in gaat verdiepen want er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Je kent het vast wel, je bent op zoek naar een bepaalde kast, eentje die in de hoek past zodat je de leegte weg kunt werken. Maar nergens kun jij een kast vinden die precies past, hij is of te groot of te klein, te smal of te breed, of de kleur is niet goed. Gelukkig kun je er nu wat aan doen want je kunt dan voor maatwerk kasten kiezen en dan geef je gewoon je wensen door en dan heb je binnenkort de kast van je dromen. Zorg er daarom voor dat jij je goed laat inspireren door het ruime aanbod en dan kom je er vanzelf achter wat je wel en juist niet wil als het over kasten gaat.

Welke maatwerk kasten kies je?

Je kunt echt alle kanten op als je denkt aan de maatwerk kasten die er bestaan. Jij beslist namelijk alles zelf:

 

–        Hoe hoog wordt de kast? Moet hij tot het plafond of net er onder? Of juist een dressoir zodat je er nog wat moois op kunt zetten?

–        Hoe breed is de kast? De hele lengte van de muur of juist meerdere kasten die je naast elkaar kunt plaatsen?

–        Welke kleur heeft de kast? De houttinten aanhouden of liever een andere kleur zodat het wat meer opvallend is in de betreffende kamer?

–        Voor welke ruimte moet de kast geschikt zijn? Wil je een kledingkast voor de slaapkamer, een kastje voor de badkamer, of iets voor in de keuken of kamer?

–        Van welk materiaal is de kast? Als het van hout is, welke soort hout mag het dan zijn?

–        Hoeveel deurtjes of planken heeft de kast? Dit moet je ook meenemen in je ontwerp zodat het snel voor je op maat gerealiseerd kan worden.

 

Het zijn zomaar een paar dingen waar je aan kunt denken als je maatwerk kasten gaat kiezen. Maar je kunt dan ook nog denken aan de stijl. Landelijk, klassiek of toch modern?

Voordelen maatwerk kasten

Weet je al wat de voordelen zijn van de maatwerk kasten van Jan Frantzen?

 

–        Jij kiest alles wat bij de kast hoort.

–        Je bepaalt zelf het budget.

–        Specialisten maken de kast voor jou en kunnen hem indien gewenst ook bij je leveren.

Kies je eigen maatwerk kasten

Een goed moment om eens de keuze te maken voor de maatwerk kasten. Weet jij al wat je precies wil? Maak een eigen ontwerp, teken het uit, noteer alle wensen en dan kun je altijd met de makers in gesprek gaan en aangeven wat je wil. Dit is hét moment om de kast van je dromen snel te realiseren. Gelukkig zijn er meer dan genoeg specialisten die het graag voor je doen en binnen de kortste keren heb jij de kast waar je al jaren van droomt.