Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Industrie

Met de houten vloeren van baxhouthandel.com kan je jaren doen en heb je er lang plezier van

Als je een van de houten vloeren van baxhouthandel.com wilt gaan kopen ben je een juiste keuze aan het maken. Je koopt niet zomaar ieder jaar een nieuwe vloer en wanneer je dan een vloer gaat kopen, moet deze natuurlijk wel goed zijn en voor een lange tijd meegaan. Het kopen van een vloer is vaak een hele investering. Zeker wanneer je te maken hebt met een groot aantal vierkant meters. Het kopen van een van de houten vloeren is dan niet de meest voordelige  keuze, het kopen van laminaat is immers een stuk goedkoper, maar waarom kan je toch beter kiezen voor een houten variant van de vloer?

Resultaten van de vloeren

De houten vloeren van baxhouthandel.com hebben een enorm goede kwaliteit en dat zie je ook terug in de resultaten van de legging van de vloeren in andere woningen. Je kunt de ervaringen van de klanten op de website terug lezen en er zijn video’s beschikbaar van de vloeren die in diverse woningen door het  geheel het land zijn gelegd. De houten vloeren hebben als voordeel dat ze een natuurlijke en warme uitstraling hebben. Daarnaast is het een materiaal dat je wel tientallen jaren kunt laten liggen en niet snel beschadigd. Een laminaten vloer daarentegen heeft een minder langere levensduur en wordt sneller minder mooi om te zien.

Natuurlijke materialen

Omdat de houten vloeren een natuurlijke uitstraling hebben en van natuurlijk materiaal zijn gemaakt gaan deze na het leggen nog een beetje uitzetten. Ga je dus zelf een vloer plaatsen die van hout is gemaakt dan moet je hier wel rekening mee houden. Je kunt er ook voor kiezen om de vloer te laten leggen door de professioneel vloeren leggers. Zij leggen dagelijks weer een aantal nieuwe vloeren en weten dus precies waar er hierbij rekening mee moet worden gehouden. Ook kan je de houten vloeren nog laten afwerken met bijvoorbeeld een lak of olie. Je kunt ook zelf dit product aanschaffen en de vloer zelf behandelen. Neem contact op met baxhouthandel.com voor meer informatie over houten vloeren.