Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Een 7-persoons auto huren

Een uitstapje met 7 personen? Het is dan mogelijk om voor twee auto’s te kiezen. Maar je kan natuurlijk ook een 7-persoons auto huren. Regel dit wel van tevoren, aangezien er vaak niet veel 7-persoonsauto’s te huur zijn. Een 7-persoonsauto heeft een volume van minimaal 7 zitplaatsen en is gewoon te besturen met een normaal rijbewijs B.

De zoektocht

Een auto huren wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Hiervoor kun je een vergelijkingsmachine gebruiken, waarbij je in één keer de prijzen van verschillende verhuurders met elkaar kunt vergelijken. Zo heb je in een oogopslag de goedkoopste maatschappij voor ogen. Let wel op: goedkoop is niet altijd duurkoop. Controleer goed wat je huurt.

Problemen onderweg

Oké, je hebt een 7-persoons auto gehuurd. En dan? Onderweg kan er natuurlijk veel gebeuren. Wanneer er onderweg iets gebeurd moet je zo snel mogelijk contact opnemen met de verhuurder. Noteer hiervoor het noodnummer van de verhuurder voordat je vertrekt. Ook als je de auto niet op tijd kan terugbrengen moet je contact opnemen met de verhuurder. Vraag hierbij altijd na of er extra kosten in rekening worden gebracht. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij het inleveren van de auto.

De auto terugbrengen

Voordat je de auto terugbrengt zorg je ervoor dat er weer voldoende benzine in de auto zit. Bij aankomst controleer je ook of er geen beschadigingen aan de auto zijn gekomen sinds het moment dat jij de auto hebt gehuurd. Een laatste tip is om de rekening te checken voordat je de autoverhuurder verlaat. Controleer of alles klopt en vaak krijg je ook nog borg terug.

https://autoverhuurdemulder.nl/7-persoons-auto-huren/