Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Met de portaalkraankan je zeker je opdrachten op een goede en veilige manier uitvoeren

Je hebt in de bouw vaak te maken met een portaalkraan, hiermee kan je namelijk veel zaken uit elkaar halen en monteren Het is een handig middel om te gebruiken en wordt daarom ook vaak aangeschaft. Omdat de prijzen hiervan nogal hoog zijn is het goed om de diverse kranen met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je een kraan aanschaft die goed aansluit bij jouw wensen en behoeften en natuurlijk ook bij het budget dat je hier beschikbaar voor hebt gesteld. De kraan is gemaakt van aluminium en voor het in elkaar zetten van de kranen is veel werk verricht. Het is een belangrijk onderdeel en moet dus wel worden voorzien van de juiste manier van onderzoekswerk en uitvoering.

Een mobiele kraan

De portaalkraan van hijwinkel.nl is helemaal uit elkaar te halen en zo dus gemakkelijk mee te nemen naar een andere locatie. Het kan natuurlijk zijn dat je de kraan ergens anders nodig hebt, maar om dan de gehele constructie in zijn geheel mee te nemen is niet erg handig, omdat je dan te maken hebt met een groot apparaat die niet gemakkelijk in een voertuig te passen is. Het handige van deze portaalkraan is dus dat deze erg mobiel is en makkelijk te verplaatsen is. Je hebt te maken met een compact apparaat die gemakkelijk uit elkaar te halen is en licht is in gewicht. Daarnaast heb je ook geen extra gereedschap nodig om de portaalkraan weer op te bouwen.

Kleine en grote uitvoeringen van de kraan

De kleinste uitvoeringen van de portaalkraan hijsen maar liefst een gewicht van 1000 kilo. Neem je een grotere kraan dan kan je maar liefst 3 keer zoveel, dus 3000 kilo hijsen. De prijs van deze kranen heeft een gemiddelde van ongeveer 2000 euro, maar voor dat geld kan je jaren met de portaalkraan doen en zal de hijsiwnkel.nl je een garantie van 2 jaar geven op de aankoop. Je betaalt hiernaast nog wel 21% aan belasting over de aankoopsom.