Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Cadeau

Organiseer een graffiti kinderfeestje voor jong en oud

Het is niet altijd eenvoudig om een nieuw thema te bedenken rondom een kinderfeestje. Daarbij is het ook altijd afhankelijk van het kind wat er leuk is en wat niet. Een graffiti kinderfeestje is een feest voor zowel jongens als meisjes. De kinderen kunnen voor enkele uren aan de slag gaan met het maken van creaties, waarbij ze ook meer leren over de kunstwerken. De kunstwerken mogen aan het einde van de workshop mee naar huis genomen worden, zodat er een blijvende herinnering in huis kan worden gehangen. Een tip voor Amsterdam en omgeving!

 

Alles inbegrepen bij een graffiti kinderfeestje

Een graffiti kinderfeestje hoeft helemaal niet veel te kosten. Afhankelijk van het aantal kinderen dat deelneemt aan de workshop betaal je namelijk een bepaald bedrag. Dit bedrag omvat niet alleen de workshop, maar ook de kosten voor de artiest die de workshop leidt, de rondleiding die wordt gegeven en het spuiten op de muur na afloop. Tevens heb je een aantal extra’s in het pakket zitten. Je kunt het daarbij zo duur maken als je zelf wilt. Laat je jouw kind zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen of beperk je het feest tot een select groepje?

 

Zelf bepalen wat je aanschaft

Daarbij hoef je ook niet te denken aan extra kosten voor het afhuren van een locatie. Wanneer je ergens op locatie aan de slag gaat, zitten de kosten voor de loods namelijk ook bij de prijs inbegrepen. Tevens kan er gezorgd worden voor te drinken en wat lekkers voor de kinderen en de ouders die meegaan als begeleiding. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf mee te nemen, waardoor je de kosten nog lager houdt. Een graffiti kinderfeestje Amsterdam (workshop) kan daardoor ook gezien worden als een budget feestje. Je weet echter wel altijd zeker dat jouw kind een feestje heeft om aan terug te denken.

 

Een blijvend aandenken in de vorm van souvenirs

Met een graffiti kinderfeestje heb je altijd een blijvende herinnering te pakken. Niet alleen zullen de kinderen nog lang napraten over wat ze gedaan hebben tijdens de workshop, ook krijgen ze hun eigen creatie mee naar huis. Na afloop van de workshop worden de panelen namelijk afgewerkt, zodat het direct meegenomen kan worden. Voor de jarige is er nog een extra cadeautje beschikbaar. Tevens krijgt ieder kind een certificaat mee naar huis. Zo kunnen ze jaren later nog eens terugkijken wat ze allemaal gedaan hebben in hun kindertijd.