Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Met een pasta foodtruck slaagt elk evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en heeft u hiervoor nog geen catering geregeld? Dan biedt een pasta foodtruck dé oplossing. Want wie houdt er nu niet van pasta of pizza? Italiaans eten is immens populair en dat is niet voor niets. Met een pasta foodtruck van Pasta Joe slaat u hierdoor de plank nooit mis. Wat voor evenement u dan ook organiseert. De foodtruck van Pasta Joe is te vinden op festivals, beurzen, bruiloften, verjaardagen, buurtfeesten, sportevenementen en bedrijfsfeesten en is overal een groot succes. Wanneer u nog op zoek bent naar een goede cateraar voor uw evenement, stopt uw zoektocht dus hier. Deze pasta foodtruck tilt uw evenement naar een hoger niveau!

Vers gemaakte pasta om van te smullen

Wanneer u de pasta foodtruck van Pasta Joe naar uw evenement laat komen, dan verrast u uw gasten met heerlijk Italiaans eten. Alles wordt vers voor u en uw gasten bereidt. Dit betekent dat u niet alleen heerlijke verse sauzen zult proeven, maar dat ook de pasta vers voor u gemaakt wordt. Hier hebben ze een heuse pastamachine voor. Dat alles zo vers gemaakt is, proef je ook echt aan het eindresultaat. U en uw gasten zullen echt kunnen genieten van de heerlijke gerechten die uit deze foodtruck geserveerd worden.

Stel zelf een keuzemenu samen

Natuurlijk is er de mogelijkheid tot maatwerk. Bij Pasta Joe werken ze met diverse standaard menukaarten, maar uiteraard is het mogelijk om hier uw eigen inbreng aan te geven. Wilt u graag een specifiek soort pizza serveren of heeft u een speciale pasta in gedachten die niet mag missen op de menukaart? Geef uw wensen dan door aan de medewerkers van deze pasta foodtruck en zij gaan voor u aan de slag. Ze zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt en zetten de meest smaakvolle Italiaanse gerechten op tafel. Bezoek de website van Pasta Joe om een offerte op maat aan te vragen.