Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Nieuwe poorten op de oprit

Denkt u wel eens na over poorten op de oprit van uw woning? Wanneer u het gevoel van veiligheid en privacy wil vergroten, zijn poorten op de oprit een uitkomst. Met een stevig sierhek of met een houten poort loopt niemand zomaar uw tuinpad op. Een gespecialiseerd bedrijf als Poortland helpt u graag met het ontwerpen, het vervaardigen en ook het plaatsen van een nieuwe poort. Daarmee bent u in een keer klaar. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Poorten op de oprit, in allerlei soorten en maten

Zoveel tuinen en opritten; zoveel poorten. De keuzes voor een bepaalde stijl, materiaal en functionaliteit zijn bepalend voor de poort die u uiteindelijk op de oprit krijgt. U kunt kiezen uit veel mogelijkheden.

Een stevig materiaal van hoge kwaliteit

Een poort moet allereerst stevig zijn. Het is dan ook van belang dat er materialen van hoge kwaliteit worden gebruikt. Aluminium of staal zijn populair, want daarmee kan een hek ontworpen worden dat uiterst robuust is, maar toch nog vrij ‘licht’ oogt. Massief hout is een andere goede keuze, voor een meer ambachtelijke en indrukwekkende uitstraling. Bij een uniek design dat specifiek voor uw tuin of oprit wordt ontworpen, kunt u natuurlijk ook poorten laten maken van een combinatie van materialen.

De functionaliteit van uw nieuwe poort

Wat moet uw poort allemaal kunnen? Het is misschien een vreemde vraag, maar achter de – figuurlijke – schermen van de tuinpoort kan een hoop techniek verscholen gaan. Zo is het mogelijk om sensoren in te bouwen, waarmee de poort automatisch geopend en gesloten kan worden. Dat is vooral handig wanneer u moet uw auto door de poort moet. Wilt u binnenshuis kunnen zien wie er voor de poort staat? Dan is de keuze voor een parlofoon of videofoon een voor de hand liggende keuze. Door te kiezen voor deze handige oplossingen, krijgt u een poort die zeer gemakkelijk is in gebruik.