Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Onbezorgd leer verven met de verf van leerverfshop

Wilt u schoenen of leer verven? Dit is allemaal mogelijk. Dit moet alleen wel met de daarvoor bestemde verf gebeuren. De meeste soorten verf hechten namelijk niet of nauwelijks op het lederen oppervlakte. Of ze kunnen maar moeilijk tegen de bewegingen die het leer doorstaat. Leerverfshop.nl is een online webshop waarop u alle soort verf kunt vinden die geschikt zijn om op lederen oppervlakten te gebruiken.

Angelus leerverf is verf op basis van acryl. De verf is uniek samengesteld zodat het zich diep hecht in het lederen oppervlak. Let op: het wordt aangeraden het oppervlak eerst goed schoon te maken. De verf van angelus is uiteraard geschikt voor lederen oppervlakte maar de verf kan ook gebruikt worden op canvas. Angelus leather paint is bekend als de allerbeste verf voor airbrushing en beschildering.

De verf is krasbestendig en kan tegen water. De elasticiteit van de verf zorgt ervoor dat deze ook goed te gebruiken is bij bijvoorbeeld schoenen en meubilair. Zelfs na een langere tijd brokkelt of scheurt deze verf niet.  Een zeer duurzame verf dus! Deze verf laat zich makkelijk aanbrengen omdat er weinig tot geen verfstrepen zichtbaar zijn na het verven. Deze verf laat zich ook makkelijk mengen met andere kleuren. U heeft keuze uit een breed assortiment met 128 reguliere kleuren en 12 neonkleuren. Een klein potje is al beschikbaar vanaf € 5,95.

Angelus leerverf is niet bedoeld voor de bewerking op suède leer. Angelus leerverf is bedoeld voor gladde lederen oppervlakten. Voor suede is er suedeverf. De suedeverf van Angelus is een verfsoort die u aanbrengt van licht naar donker. Andersom is niet mogelijk. Het wordt aangeraden om eerst een klein oppervlakte dat uit het zicht is te testen. Dan kunt u beslissen of de kleur u bevalt of niet.

Niet alleen leerverf en suèdeverf, maar ook: adviezen, voordeelsets en accessoires kunt u vinden op de website van leerverfshop.nl

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht