Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Onderhoudsvriendelijke, Italiaanse tegels leggen als tegelvloer in de keuken

Italiaanse tegels zijn dé manier om een speels effect te krijgen in de tegelvloer van uw keuken. De creatieve motieven barsten van de bij elkaar passende kleuren en geven net wat extra’s aan een anders zo neutrale vloer of wand. Bovendien zijn ze geschikt voor in iedere interieurstijl omdat er zo veel verschillende varianten beschikbaar zijn. Denk aan ronde designs op lichte tegels om een landelijke inrichting wat extra detail te geven of juist aan rechthoekige vormen die extra kracht zetten in een moderne stijl – wat uw voorkeur ook is, met Italiaanse tegels maakt u het af.

De ideale vloer voor in uw keuken

Door veel specialisten wordt het aangeraden om een tegelvloer in de keuken te leggen. Italiaanse tegels hebben bijvoorbeeld een speciale beschermingslaag over het keramiek zitten waardoor vocht en vuil niet in de stenen kan trekken. Het is dus niet erg wanneer u een keer iets morst of wanneer de hond met modderpoten door de keuken loopt. Bovendien is deze vloer goed te onderhouden door regelmatig te stofzuigen en met een reinigingsmiddel te dweilen. Op die manier wordt de vloer niet dof én blijft de beschermingslaag intact. Naast dat het dus zeer stijlvol is, is een tegelvloer van Italiaanse tegels in de keuken ook nog eens erg praktisch.

Koop uw nieuwe vloertegels bij een echte specialist

Bent u benieuwd waar u het beste Italiaanse tegels kunt kopen om de tegelvloer in uw keuken te veranderen? Dan moet u bij Intertegel uit Dordrecht zijn – de specialist op het gebied van Italiaanse tegels, wandtegels en nog veel meer. Hier bent u altijd verzekerd van kwaliteitsmaterialen tegen de meest voordelige prijzen. Bovendien zijn de Italiaanse tegels vrijwel altijd uit voorraad leverbaar zodat u snel verder kunt met het opknapproject voor de tegelvloer in de keuken van uw woning in regio Dordrecht. Heeft u vragen? Neem dan zeker contact op met deze specialisten om meer informatie te krijgen.