Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Partyboot Rotterdam

Uitje in Rotterdam: Partyboot Rotterdam

Bent u ook zo toe om weer lekkere te genieten van al het mooi wat Rotterdam te bieden heeft? En wilt u een uitje plannen en wel de genomen maatregelen handhaven? Partyboot Rotterdam is een varende evenementenlocatie met enorm veel mogelijkheden en vrijheden, waarbij uw veiligheid en die van uw gasten gewaarborgd kan worden! Wat is de partyboot Rotterdam nu eigenlijk en hoe kan ik zorgen dat ik ga varen op de partyboot Rotterdam?

De partyboot Rotterdam is de partyboot van Rotterdam en omstreken. U zult bij ons aan boord het feesten beleven zoals u nog nooit beleefd heeft! De partyboot Rotterdam is geschikt voor maximaal 250 passagiers en wij varen zonder covid 7 dagen per week 24 uur per dag. Wij zijn dus niet gebonden aan openings- en sluitingstijden. Dit maakt ons uniek en erg aantrekkelijk voor organisaties die een feestje willen organiseren. U kunt bij ons een boot huren en wij reserveren voor u de datum en het enige wat u hoeft te doen dat de gasten uitgenodigd worden en dat de artiesten te boeken. Al het andere zullen wij voor jullie regelen. De boot is voorzien van een complete licht- en geluidsinstallatie en wij zetten de drankjes voor jullie koud. Kortom, Event op het water staat voor je klaar voor een feestje op de beste partyboot van Nederland.

Goed eten en drinken op de Partyboot Rotterdam

We hebben een divers aanbod voor u als het gaat om lekker eten en drinken. Wij werken samen met een goede cateraar die voor u en uw gezelschap heerlijke dagverse bereide gerechten klaar maakt. Uiteraard hanteren wij de geldende regels die gesteld zijn vanuit het kabinet. Ook als het kabinet onverwachts de maatregelen aanpast, kunnen wij hier snel en goed op inspelen en komt het doorgaan van uw event niet in gevaar. Mocht u interesse hebben om met ons te gaan varen dan kunt u een aanvraag doen via onze website. Horen wij u snel? Wij hopen van wel!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht