Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Samen van gas af! Wijsmanduurzaam helpt!

Nederland wordt met de dag duurzamer. En dat is maar goed ook. Als we door gaan zoals we nu doen, zal dat niet goed uitpakken. Niet alleen voor ons, maar voornamelijk voor de volgende generatie. De generatie van onze kinderen. Die willen we natuurlijk het beste wensen. Stap voor stap nemen we meer beslissingen om beter om te gaan met de natuur. Gas wordt duurder, waartegen over gebruik van elektriciteit bevorderd wordt. Nieuwbouw huizen moeten voortaan aan allerlei eisen voldaan. Maar ook u als individueel kan bijdragen aan een beter toekomst. Dat kan klein gebeuren, zoals het scheiden van uw afval. Korter onder de douche staan, en nog veel meer van zulke kleine dingen kunnen al grote verschillen maken. Ook kunt u zonnepanelen kopen.

Zonnepanelen worden op uw dak geplaatst waarna ze daglicht opvangen die later wordt omgezet naar energie. Op deze manier kunt u van gas af. Wijsmanduurzaam biedt u eerlijk advies over deze investering. U kunt bij Wijsmanduurzaam vrijblijvend een offerte of advies aanvragen. U kunt mogelijk ook in aanmerking komen met een subsidie. Ook daarover kunnen wij u te hulp schieten.

Er zijn verschillende zonnepanelen met elk z’n voordelen en nadelen. Samen kunnen we kiezen welk het beste bij u past. Een van de zonnepanelen zijn polykristallijnen zonnepanelen. De poly zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die uit meerdere grove kristallen zijn opgebouwd. Door de grove kristallen geeft dit een blauw gebroken scherven effect. Deze panelen geven een goed rendement en zijn gunstig geprijsd. Bij genoeg ruimte is dit paneel de beste keuze. Ook zijn er de monokristallijn zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben geordende elektroden wat zorgt voor een egaal zwarte kleur van het paneel. In vergelijk met de polykristallijn zijn deze panelen duurder per Wp, maar hebben een hogere opbrengst per m2 en is uiteraard fraaier door de full black optie.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht