Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Industrie

Schakel dankzij detachering engineering experts in voor uw productontwerp

Bent u op zoek naar experts in engineering die u dankzij detachering kunt inschakelen? Dan helpt ontwerpbureau Lencon u graag verder om het perfecte product te ontwikkelen. De technische consultants zijn in te schakelen op flexibele basis bij u op locatie. Op die manier heeft u op basis van detachering altijd een expert bij de hand die alles weet van engineering en productontwikkeling. U heeft de mogelijk om junior of senior engineers in te schakelen, maar het is ook mogelijk om de ontwikkeling van uw product te laten begeleiden door een (technisch) projectleider van een ontwerpbureau.

Breed inzetbare kennis op basis van werktuigbouw of industrieel ontwerp

Het kan best lastig zijn om op het gebied van detachering engineering experts te vinden die volledig passen bij uw bedrijf. De engineers die werkzaam zijn bij Lencon hebben veelal een achtergrond in de werktuigbouw of industrieel ontwerp op hbo- of wo-niveau. Bovendien hebben zij ook veel ervaring met CAD-pakketten zoals Creo, Solid Workds, NX, CATIA en Inventor. Ontwerpbureau Lencon ontwikkelt een product voor ieder soort bedrijf, waardoor de medewerkers veel gevarieerde kennis en ervaring hebben opgedaan. Het resultaat is dat een engineering expert die u op basis van detachering inschakelt via Lencon, zeer breed inzetbaar is. Ook zijn er eigen specialismes, zoals:

  • FEM
  • Aluminium spuitgieten
  • Thermische analyse van elektronica

Schakel uw professionele engineer in en start ontwikkeling van uw product

Wilt u graag kennismaken met een specialist van ontwerpbureau Lencon, zodat u kunt starten met de ontwikkeling van uw product? Neem dan contact op en zet de ontwikkeling van uw product in gang. De engineers van Lencon zijn gewend aan een dynamische, flexibele omgeving en zullen er alles aan doen om uw product tot een succes te maken. Bovendien krijgt u in een duidelijk, kort contract op papier waar u op mag rekenen, wat de inleenperiode is en de eventuele opzegtermijn. Ook wordt er gewerkt met een all-in tarief zodat u altijd weet waar u aan toe bent.