Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Voldoe aan alle regelgeving en eisen door uw vetafscheider te laten legen

Veel bedrijven in de levensmiddelenindustrie, maar ook in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, hebben een vetafscheider. Dankzij een vetafscheider wordt bezinkbaar en drijvend vuil uit het afvalwater gehouden om te voorkomen dat het rioolstelsel verstopt of beschadigd raakt. Deze vetafscheider, ook wel gekend als een vetput, moet u natuurlijk wel regelmatig laten legen. Hoe vaak dit gedaan moet worden, staat vermeld in de milieu- of omgevingsvergunning van uw bedrijfspand. Dit is dan ook aan te vragen bij de gemeentelijke instantie die hierover gaat.

Redenen om deze specialist in te schakelen voor het legen van de vetput

Waarom zou u moeten kiezen voor Van Vught Rioleringen om uw vetafscheider te legen? Allereerst hebben deze professionals al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van dienstverlening in sectoren zoals de horeca en de levensmiddelenindustrie. Zij zijn dus ook goed bekend met alle bestaande wetten en regelgevingen die in deze sectoren gehandhaafd moeten worden op het gebied van hygiëne en afvalscheiding. Een daarvan is dat een vetafscheider regelmatig gereinigd moet worden door het legen van de vetput. Ten tweede geniet u bij Van Vught Rioleringen niet alleen van concurrerende prijzen, maar ook van snelle service door vakkundig personeel. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om een speciaal onderhoudscontract af te sluiten waarbij uw vetafscheider regelmatig wordt geledigd tegen een all-in tarief? Dan weet u precies wat de kosten gaan zijn zodat u dit eenvoudig in kunt ramen in de jaarlijkse begroting.  

Bespreek de mogelijkheden met een specialist

Bekijk de referenties van uitgevoerde projecten op de website als u wilt ontdekken wat deze specialist allemaal voor u kan doen, naast het legen van de vetafscheider of vetput. Wilt u meer weten over de concurrerende prijzen van deze rioleringsspecialist, die flexibel zijn voor bedrijven en particulieren? Neem dan telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan weet u direct waar u aan toe bent.

https://www.vanvughtrioleringen.nl/