Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Meubels

Stalen tafelpoten voor binnen en buiten het huis

Stalen tafelpoten voor binnen- en buitengebruik bij Industriele-tafels  

Je kent het wel, je hebt een mooi blad gekocht en je bent opzoek naar stalen tafelpoten om deze tot de perfecte combinatie te maken. Bij Industriele-tafels.com worden losse stalen tafelpoten verkocht in bijna alle afmetingen, zo is er voor iedere maat tafelblad wel iets passends te vinden.

Naast het standaard assortiment losse tafelpoten met een poedercoating voor binnen gebruik, hebben zij ook een grote collectie verzinkte onderstellen. Zo kun jij jouw tuintafel ook een upgrade geven met stalen tafelpoten en matcht deze weer perfect bij jouw tafel binnen.

Stalen tafelpoten, waarvoor kan ik die gebruiken?

Niet alleen een ouder blad kan bevestigd worden op de stalen tafelpoten. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat jij een los tafelblad hebt gekocht omdat je in de standaard woonwinkels niet kon slagen voor de perfecte tafel. Vaak worden deze geleverd in standaard maten en is maatwerk haast onbetaalbaar. Bij Industriele-tafels worden losse stalen tafelpoten verkocht waardoor u gemakkelijk zelf uw tafel kunt samenstellen, geheel naar wens.

Er zijn vele verschillende maten leverbaar waardoor er altijd wel iets is dat past. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs voor een tafel van 400×120 slagen voor stalen tafelpoten.

Interieurstijlen gecombineerd met stalen tafelpoten  

Een industrieel interieur, een modern interieur, een landelijk interieur. Wat past er het best en waarmee kan ik dit combineren? Staal komt voor in elke interieurstijl. Zo kies je bij een landelijk interieur bijvoorbeeld sneller voor de witte stalen tafelpoten waar je bij een industrieel interieur waarschijnlijk sneller zal kiezen voor een zwarte stalen tafelpoot. Een zwarte stalen X tafelpoot kun je heel stoer combineren met zwarte stalen deuren maar een stalen X tafelpoot in het wit is bijvoorbeeld weer prachtig bij een landelijke witte eetkamer.

Stalen tafelpoten, kastframes en meer

Naast de verschillende stalen tafelpoten worden bij industriele-tafels ook verschillende stalen frames verkocht voor onder andere kasten, side tables, salontafels, bankjes en bijzettafels.

Door de grote hoeveelheid mogelijkheden qua stalen frames kunt u er voor zorgen dat in uw gehele interieur het staal terug komt en u een prachtige combinatie van hout en staal terug laat komen in elke kamer in uw woning.

 

Meer informatie? www.industriele-tafels.com

 

 

https://www.industriele-tafels.com/tafelpoten/industriele-tafelpoten-standaard/standaard-industriele-tafelpoten-wit/