Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Taxatie huis

We zijn op zoek naar iemand die ons nieuwe huis kan gaan taxeren. Mijn man en ik hebben lang gespaard om van ons appartementje over te gaan naar een echt huis. Het wordt dus ons eerste echte huisje. Het was wel nodig ook aangezien ik 3 maanden zwanger ben. We kunnen de extra ruimte die we in ons nieuwe huis hebben dus goed gebruiken zullen we maar zeggen. Omdat we een nieuwe hypotheek moeten afsluiten voor ons nieuwe huis moesten we langs bij een bank. De hypotheek zelf was helemaal geen probleem omdat we de afgelopen jaren genoeg hebben gespaard. We moesten alleen nog wel even ons nieuwe huis laten taxeren zodat we dat bewijsstuk ook in konden leveren bij de bank. We moesten dus op zoek naar een bedrijf dat voor ons een taxatie huis uit kon voeren. Het bedrijf moet het liefst aangesloten zijn bij een goede bond en ze moeten professioneel kunnen werken. We willen graag dat het goed gebeurd want dit is toch wel onze droom. Ook hebben we het liefst dat het niet al te duur is, maar dat is eigenlijk wel met alles zo want we blijven toch Nederlanders he.

Taxatie veilingen

Omdat we iemand nodig hadden voor de taxatie huis gingen we op zoek. Eigenlijk konden we het eerst helemaal niet vinden en was het allemaal erg duur. Toen zagen we een advertentie op facebook. De bedrijf heette taxatieveilingen.nl en deed dus eigenlijk zoals de naam al zegt het veilen van een taxateur. Omdat dit ons wel interessant leek besloten we een kijkje te nemen op de website en dit zag er allemaal goed uit. We deden een paar biedingen en we hadden een taxateur gewonnen.

De hypotheek

De taxatie was erg goed uitgevoerd en we zijn er blij met taxatieveilingen.nl. Omdat alles goed was geregeld hebben we de hypotheek gekregen en kunnen we volgende maand al verhuizen naar ons nieuwe huis. Erg fijn allemaal.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een beddenspecialist in de regio Weert? Ontdek dit ruime assortiment!

Hoe de goedkoopste afvalcontainer voor uw bedrijf te huren

De mooiste vloertegels en wandtegels voor uw huis