Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Oefentherapeut uit Amstelveen

Ik ben sinds kort begonnen met oefentherapie Mensendieck. En wel in Amstelveen zelf, daar waar ik woon. Ideaal dus! Ik kan zowel naar haar praktijk toe komen, als dat zij bij mij thuis of op het werk langskomt. Voor mij een erg fijne situatie dus! Want ik had problemen met dagelijkse houdingen. Fysiotherapie hielp niet. Zodoende adviseerde mijn fysiotherapeut om het eens bij Freedom In Motion uit Amstelveen te proberen.

Oefentherapie Mensendieck

Door middel van oefentherapie Mensendieck, wat een speciale methode is, leer je de dagelijkse houdingen beter uit te voeren, waardoor je er minder of geen last meer van zult hebben. Doordat zo’n oefentherapeut bij je langs kan komen, kun je daar je dagelijkse bewegingen uitvoeren. En zodoende kan de in oefentherapie mensendieck gespecialiseerde therapeut precies achterhalen waar de pijn vandaan komt. Bij mij bleek dat uiteindelijk uit de rug te komen. Maar daar kwam ik pas achter toen Freedom In Motion langs was geweest. Ik had contact met haar opgenomen met de vraag of dat zij bij mij thuis langs wilde komen, om het uit te zoeken. Zij reageerde hier direct positief op en vond het erg fijn dat ik op het pad van oefentherapie Mensendieck terecht was gekomen. Iets wat, volgens haar, zal garanderen dat ik van de pijn af kom. Daarnaast zag ik dat er nog een paar oefentherapeuten uit Amstelveen komen. Maar de website van Freedom In Motion, freedominmotion.nl, zag het het beste en meest vertrouwde uit.

Verlost van de pijn

Toen zij bij mij thuis langs kwam, kwam ze er dus achter dat bij mij de pijn uit de rug kwam. Daar zijn we direct met allerlei oefeningen mee aan de slag gegaan. Met als resultaat dat het nu volledig over is! Wel moet ik die oefeningen blijven doen, maar dat heb ik er dan wel voor over.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht