Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Internet marketing

Til jouw marketing naar grotere hoogte met een drone video

Til jouw marketing naar grotere hoogte met een drone video

Misschien lijkt de titel een beetje flauw, maar het is wél waar. Een drone video kan jouw marketingstrategie een flinke boost geven. Hoe? Door dingen letterlijk van grotere hoogte te filmen. Hierdoor kun je jouw product, dienst of bedrijf op een heel andere manier in beeld brengen en hou je de aandacht van jouw kijkers lang vast. Door dronebeelden geef je ze het gevoel alsof ze door de ogen van een vogel naar iets kijken. Een unieke ervaring, die erg interessant is voor iedere serieuze marketeer.

Hoe maak je een drone video?

In principe kan iedereen een drone kopen en hiermee rondvliegen. Maar wil je een drone gebruiken om te filmen voor commerciële en professionele doeleinden, dan zijn hier heel wat regels en restricties aan verbonden. Even de lucht in met de drone en wat beelden schieten zit er dan ook niet bij. Je moet over de juiste licenties en bevoegdheden beschikken, totale controle hebben over de drone én de camera, en alles afweten van de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Daarom is het verstandig een professionele partij in te huren met ervaren drone piloten. Een goede partij hiervoor is videomarketingbureau ZoomWorks. Hun drone piloten beschikken over een ROC-light certificaat en hebben vele vlieguren gemaakt, waardoor ze totale controle hebben over de drone en de camera. Ook zijn ze bekend met de wet- en regelgeving, weten ze waar je wél en waar je niét mag vliegen, en kunnen ze inspelen op verschillende wind- en weersituaties.

Het proces van een drone video laten maken

Een drone video laten maken bij ZoomWorks gaat als volgt. Ze beginnen eerst met een locatiecheck. Hierbij controleren ze of er überhaupt gevlogen mag worden op de locatie én of deze voldoet aan de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Wanneer de locatiecheck akkoord is gaan ze met jou om tafel zitten om te bespreken wat er precies gefilmd moet worden en wat je met de video wilt vertellen. Hierna zetten ze dit op papier in een kort script en vervolgens wordt er een moment geprikt waarop de opnames gemaakt gaan worden. Op de dag zelf komt de dronepiloot van ZoomWorks naar de locatie, gaat vliegen met de drone en maakt de luchtbeelden. Wanneer de beelden zijn gemaakt worden deze ingeladen op kantoor en gaat de video editor bezig om van de beelden een gave drone video te maken. Net zo lang totdat iedereen helemaal tevreden is!

Meer informatie over een drone video?

Wil je meer weten over een drone video of met ZoomWorks praten over een potentiële drone video opdracht? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem direct contact met ze op. Ze vertellen je er graag meer over!

https://zoomworks.nl/drone-video-laten-maken/