Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Unieke bladerdeeg recepten vind je hier

Ben je het zat dat je steeds op dezelfde recepten uitkomt wanneer je hapjes of gerechten met bladerdeeg wilt maken? Dat is erg begrijpelijk. De meeste mensen kennen de knakworstjes in bladerdeeg inmiddels wel, hoewel dit natuurlijk een onwijs lekkere snack blijft. Soms wil je gewoon een keertje uitpakken en iets unieks maken. Iets wat je nooit eerder hebt gemaakt en waarbij je smaken combineert die je nooit eerder had gecombineerd. In dat geval kun je het best inspiratie opdoen op de website van Tante Fanny. Tante Fanny is een fabrikant van allerlei soorten deegwaren. Hoewel ze verrukkelijk deeg maken, willen ze hun klanten graag meer geven. Dit doen ze door diverse interessante recepten op hun website te plaatsen.

Wat ga jij maken met het lekkere bladerdeeg van dit merk?

Wanneer je een beetje bent uitgekeken op de standaard recepten voor hapjes met bladerdeeg, biedt de website van Tante Fanny uitkomst. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om eens Marokkaanse briouats te maken, Griekse galaktoboureko of Egyptische umm ali? Maar ook bladerdeeghapjes met asperge zijn een heerlijke toevoeging aan jouw diner. Komt er iemand bij je op de koffie of thee? Serveer dan zelfgemaakte abrikozentaartjes of zoete rabarbermuffins. Daarnaast is er nog véél meer inspiratie te vinden op deze website. Voor unieke recepten met bladerdeeg zit je hier dus zeker goed.

Ook de meest speciale pizza recepten

Omdat Tante Fanny ook pizzadeeg maakt, kun je op hun website ook terecht voor unieke pizza recepten. Heb je bijvoorbeeld al eens een rustieke pizza met tuinbonen en pancetta gemaakt? Of wat dacht je van een rustieke pizza met paprika en roomkaas? De meest interessante smaakcombinaties vind je op deze website. Heb je een keuze kunnen maken tussen de vele pizza recepten die hier worden aangeboden? Of hebben de recepten jou inspiratie gegeven om een eigen pizza samen te stellen? Doe jouw boodschappen dan snel in een winkel bij jou in de buurt en start met het maken van een heerlijke creatie.