Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verbeter uw bedrijfsprocessen met efficiënt verzuimbeheer

Bent u op zoek naar een geschikt en efficiënt systeem om het verzuim van uw medewerkers beter te kunnen monitoren? Dan is PreAct Verzuimregistratie zeker een oplossing voor u. Actieve monitoring van de afwezigheid van uw krachten leidt tot efficiënt verzuimbeheer, waardoor u beter preventieve maatregelen kunt nemen wanneer nodig. Denk bijvoorbeeld aan het adequaat reageren op een hoog ziekteverzuim door een gesprek te voeren over werkomstandigheden of door deze aan te passen. Deze manier van verzuimbeheer biedt daarnaast de mogelijkheid om de controle van verschillende processen in uw bedrijf beter uit te kunnen voeren. Zo weet u zeker dat deze goed overeenstemmen met wat er in de praktijk gebeurt.

Het effectief beheersen van verzuimprocessen

Hoe gebeurt het beheersen van verzuimprocessen precies? Het begint bij het goed registreren van de gegevens van de mensen in uw organisatie. Dit geeft een overzichtelijk beeld van de situatie van uw medewerkers en u heeft de mogelijkheid snel de gegevens te raadplegen wanneer dit nodig is. Deze bestaan onder meer uit NAW-gegevens en (historische) verzuim- en salarisgegevens. Met een goed overzicht bent u in staat te achterhalen hoe er met verzuim wordt omgegaan en wanneer het wordt geregistreerd. Wanneer u vervolgens wilt anticiperen op een bepaalde situatie, heeft u altijd de juiste data beschikbaar. Zo verbetert u bedrijfsprocessen en brengt u deze processen en het verzuim meer in evenwicht.

De specialisten in verzuimbeheer helpen u graag verder

Goed verzuimbeheer gaat uiteraard gepaard met geavanceerde en tegelijkertijd overzichtelijke software. De specialisten van PreAct Verzuimregistratie begrijpen goed dat niet alleen de installatie naar behoren moet worden uitgevoerd, maar ook dat u het systeem goed weet te beheersen. De specialisten in verzuimbeheer van dit bedrijf helpen u graag om het registreren, analyseren en beheersen van verzuimprocessen onder de knie te krijgen. Kies voor het implementeren van een PreAct Verzuimsysteem in uw bedrijf en neem direct contact met hen op!

https://preact-verzuim.nl/