Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarvoor kunt u een veiligheidsdeskundige inschakelen voor uw bedrijf?

U kunt een veiligheidsdeskundige voor verschillende zaken inschakelen. Ten eerste om de veiligheid binnen uw bedrijf te beoordelen. Dit kan leiden tot aanbevelingen om de situatie te verbeteren, soms al door kleine aanpassingen te doen. Maar een veiligheidsdeskundige doet meer. Zo zijn deze vakmensen ook actief op de bouwplaats. Zij doen bodemonderzoek en geven advies voor het verantwoord afvoeren van bouwgrond, bouwstoffen en bouwspecie. Hiervoor gelden immers strenge milieuregels sinds de laatste jaren. Als u zich hier als ondernemer niet aan houdt, kan dat een flinke boete opleveren. Dit kunt u voorkomen door hierover deskundig advies in te winnen.

De regels voor bouwgrond worden steeds strenger

De regels worden steeds strenger als het gaat om het bouwen van huizen en kantoren. Dit heeft vooral te maken met milieuregels waar bouwers aan moeten voldoen. Dit heeft ook betrekking op de bouwgrond. Een veiligheidsdeskundige kan u adviseren over het verantwoord afvoeren van bouwstoffen en bouwgrond. Daarnaast kunt u bij deze deskundige ook advies inwinnen over de bouwgrond voordat u aan de slag gaat met bebouwing. Als de grond vervuild is, moet deze bijvoorbeeld eerst gesaneerd worden. Dit kan een flinke financiële tegenvaller zijn, maar dit vooraf weten is altijd beter dan dat de bouw moet worden gestaakt. U doet er dus verstandig aan om deze deskundigen tijdig te raadplegen.

Dit bedrijf kan u helpen bouwgrond veilig en volgens de voorschriften te gebruiken

Als u goed advies wilt over het verwerken van bouwgrond of het afvoeren ervan, dan kunt u hiervoor terecht bij Hattink Advies B.V. in Bergen op Zoom. Zij zijn al vele jaren deskundige experts als het gaat om advies over bouwgrond. Dit is hun belangrijkste expertise, naast het adviseren over bedrijfsveiligheid en kwaliteitszorg. Meer informatie over hun dienstverlening vindt u op de website. U kunt direct contact opnemen voor meer info of het maken van een afspraak.

https://hattinkadvies.nl/