Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Verpakkingsmateriaal groothandel voor al uw verpakkingen

Een goede verpakking voor uw vaste of vloeibare producten is onontbeerlijk en daarom is het slim om te kiezen voor een gebruikersvriendelijke soort. Op Verpakkingswebwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten verpakkingen van klein tot groot. Zo kunt u onder meer kiezen voor emmers, flessen, jerrycans en potten in diverse maten. Hierin kunt u uw producten op een veilige en luchtdichte manier verpakken, waarna ze direct klaar zijn voor gebruikt. De verpakkingen zijn ideaal voor bijvoorbeeld culinaire sauzen, maar ook voor verf en andere vloeistoffen. Doordat u kunt kiezen uit verpakkingsmaterialen van verschillende afmetingen, vindt u altijd de meest geschikte variant voor uw toepassing. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere verpakkingsformaten met elkaar te combineren. Op deze manier kunnen uw klanten of eindgebruikers heel handig een product in het formaat naar hun wens aanschaffen.

Keuze uit diverse soorten verpakkingen en toebehoren

Het zeer ruime assortiment van de Verpakkingswebwinkel.nl bestaat onder andere uit emmers (in 1, 3, 5, 10 of 20 liter), flessen (in 500 ml of 1 l, in wit of transparant), potten (van 180, 275, 300, 365, 500, 520, 870 of 1000 ml) en jerrycans (van 5 en 10 l). Tevens zijn er allerhande toebehoren voor deze verpakkingseenheden verkrijgbaar, waaronder openers en tapkranen. Ook wanneer u accessoires nodig heeft voor de bekende IBC-tanks zit u bij de verpakkingsmateriaal groothandel helemaal goed!

Verpakkingsmateriaal labelen

Zodra u de juiste verpakkingsmaterialen voor uw toepassing heeft gevonden, is het natuurlijk belangrijk om ze te voorzien van uw eigen label. Deze labels kunt u eveneens bestellen bij de verpakkingsmaterialen groothandel. Om de order compleet te maken, kunt u verder handige paklijsten, wikkelfolie, luchtkussenfolie en tape mee bestellen. Hiermee maakt u uw producten klaar om te verzenden!