Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Gezondheid

Voetbal, tennis, fitness of welke sport dan ook, met shakes herstel je een stuk beter!

Oh nee! Een sportblessure! Hier zit je zeker niet op te wachten, maar het kan iedereen gebeuren. Het enige wat je nu kan doen, is wachten tot herstel. Dit moet toch sneller kunnen? Dat kan zeker en hier lees je hoe!

Alles draait om je voeding

Voor elke sporter is het aanhouden van een goede voeding uitermate belangrijk. Het maakt niet uit of je wekelijks aan een intensieve sport doet of een aantal keer per maand naar de sportschool gaat. Het is belangrijk dat je genoeg vitaminen via je voeding binnenkrijgt, zodat deze het beste door je lichaam kunnen worden opgenomen.

Vitamines in een shake?

Het binnenkrijgen van voldoende vitamines via je voeding is niet zo makkelijk. Maar daar is een oplossing voor. Met Vitaminfood shakes kun jij gemakkelijk alle benodigde vitamines slechts door het drinken van een simpele shake binnenkrijgen. De Vitaminfood shakes bevatten 27 diverse vitamines en mineralen, die onmisbaar zijn om door je dag te komen. Daarnaast bevatten de shakes geen kunstmatige suiker en zoetstoffen.

Ultieme bescherming en spoedig herstel

De Vitaminfood shakes bevatten genoeg proteïnen en voedingsstoffen, zodat je een maaltijd makkelijk van vervangen met het drinken van een Vitaminfood shake. De verschillende vitamines helpen uitstekend bij het ondersteunen van je spieren, waardoor je dus ook minder snel het risico loopt een blessure op te lopen. Toch een blessure opgelopen? Blijf doorgaan met het drinken van je Vitaminfood shakes. Ondanks je spieren zich op dit moment niet meer zoveel inspannen, moet je ze blijven ondersteunen met de juiste voedingsstoffen, zodat ze zich weer snel als voorheen voelen.

Heerlijk, gezond en altijd binnen handbereik

De gezonde Vitaminfood shakes zijn niet alleen lekker, maar zijn ook nog eens gemakkelijk te bereiden. Bepaal zelf hoeveel calorieën en koolhydraten je tijdens je maaltijd wilt innemen, voeg hier water en mengen maar. Binnen enkele seconden heb je een complete maaltijd vol vitaminen voor jezelf klaarstaan.