Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Volg mindfulness in Den Bosch en werk aan jouw aandachtspunten

Wil jij graag chronische stress of slapeloosheid aanpakken? Of wil je graag assertiever worden en duidelijke eigen grenzen stellen? Door mindfulness te volgen bij Centrum de Poort in Den Bosch wordt het mogelijk om je gedrag en instelling te veranderen. Op doeltreffende wijze werk je aan jouw aandachtspunten. Deze worden samen met een trainer bepaald om er vervolgens aan te werken.

Een gecertificeerde trainer helpt je op weg

Door mindfulness te volgen bij Centrum de Poort in Den Bosch ben je verzekerd van een professionele aanpak. De gecertificeerde trainers hanteren een persoonlijke aanpak en geven praktische aanwijzingen om aan je persoonlijke aandachtspunten te werken. Maar hoe wordt er nu precies duidelijk gemaakt welke gedragsveranderingen nodig zijn om je leven te verbeteren? Dit doen zij middels tools als cognitieve psychologie, meditatie en aandachtoefeningen. Hierbij gaan zij erg praktisch gericht te werk. Er wordt gestart met een duidelijke uitleg over wat meditatie precies is. Wanneer je de essentie kent, is het mogelijk om deze toe te passen waar je maar wilt. Bijvoorbeeld onderweg naar je werk. Chronische stress wordt dan voorkomen, aangezien je jouw brein regelmatig tot rust brengt. Door mindfulness te volgen bij hen, help je jouw leven te verbeteren en jouw aanpak en houding positief te ontwikkelen.

Start met mindfulness en verbeter je leven

Heb je interesse in het ontdekken van de mogelijkheden voor mindfulness in of vlak bij Den Bosch of Vught? Neem dan contact op met Centrum de Poort en zij vertellen je er graag meer over. De mindfulnesstraining die zij geven wordt door een aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, aangezien de gecertificeerde trainer bij de Vereniging voor Mindfulness en VMBN categorie 1 is aangesloten. Maak direct een afspraak en verhoogt je concentratie, krijg meer rust en leer hoe je jouw brein op een positieve manier aan kunt wenden.

https://www.centrumdepoort.nl/