Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Voorkom lichamelijke problemen met een in hoogte verstelbare werktafel

Door te veel zitten kunnen uw medewerkers last krijgen van diverse problemen, maar gelukkig kan dit deels worden opgevangen door het gebruik van een in hoogte verstelbare werktafel. Met een in hoogte verstelbare werktafel kan er namelijk gekozen worden voor een afwisseling tussen staand en zittend werken. En daarbij kan de tafel op exact de juiste werkhoogte worden ingesteld, wat de fysieke gezondheid van het personeel ook ten goede komt. Ook voor de technische omgeving zijn er verschillende in hoogte verstelbare werktafels verkrijgbaar, waaronder ook ESD tafels. Ook als er dus gewerkt wordt met elektronische producten, kan er aan een in hoogte verstelbare werktafel gewerkt worden.

Het creëren van een goede werkomgeving

De inrichting van een nieuwe werkplaats brengt altijd een hoop geregel en vragen met zich mee. Zeker als het gaat om de inrichting van een elektro- of elektronische werkplaats. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze werkplaatsinrichting is elQuip. U vindt hier alles wat u nodig heeft om een technische werkplaats veilig in te richten. Zo kunt u uw werkplaats geheel ESD veilig maken (Electro Static Discharge), met de ESD tafels, ESD veilige werkstoelen, vloer of vloermat. Daarnaast hebben zij ESD veilige werkkleding en ESD veilige werkschoenen. Ook van belang is het ESD veilig verpakken, opslaan en transporteren van de producten. Zo zijn er veel factoren waar u rekening mee dient te houden.

elQuip helpt u met advies op maat

Doordat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, kan het een lastig vraagstuk zijn om uw nieuwe werkplaats in te richten. Hoe stelt u bijvoorbeeld een in hoogte verstelbare werktafel of ESD tafel optimaal samen? Het is raadzaam om u hier vooraf goed in te verdiepen. De deskundigen van elQuip helpen u graag met een advies op maat. Neem telefonisch of via e-mail contact op om te overleggen welke mogelijkheden het beste passen bij uw bedrijf.