Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Winkelen

Waar let je op als je een nieuwe vloer gaat kopen?

Als je een nieuwe vloer in je huis wil gaan leggen, zijn er een paar punten waar je aan moet denken en waar je rekening mee moet houden. Loop ze stuk voor stuk langs, dan weet je zeker dat je de juiste vloer uitzoekt, waar je nog vele jaren plezier van kan hebben.

 

Punt 1: de prijs

Voor je je gaat verdiepen in welk soort vloeren er eigenlijk allemaal te koop zijn, is het het beste om eerst een budget vast te stellen. Dat zorgt ervoor dat je alleen de vloeren die binnen jouw mogelijkheden liggen gaat bekijken. Het is tenslotte verschrikkelijk om verliefd te worden op een vloer die je met geen mogelijkheid kan betalen, elke andere vloer die je daarna bekijkt is het sowieso net niet. Bereken dus voor jezelf een budget, en houd daarbij ook rekening met zaken als een eventuele ondervloer of kosten om de vloer te laten leggen. Dat voorkomt dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan, en uiteindelijk met een hogere rekening eindigt dan je in gedachten had.

 

Je kunt bij het bepalen van je budget zowel kijken naar wat je wil besteden en naar wat je kan besteden. Die bedragen kunnen van elkaar verschillen, en kunnen zelfs per vloer verschillen. Misschien heb je voor een vloer die een beperkt aantal jaren meegaat bijvoorbeeld minder geld over dan voor je droomvloer van hout, die naarmate de jaren verstrijken steeds mooier wordt. Ook dit kun je van tevoren het beste even voor jezelf op papier zetten.

 

Punt 2: de ruimte

Het soort vloer dat je wil kopen, zal grotendeels afhangen van de ruimte waarin hij komt te liggen. Veel mensen kiezen in de woonkamer en in de hal en keuken bijvoorbeeld voor een harde vloer, een laminaatvloer bijvoorbeeld, terwijl zij in de slaapkamers de voorkeur geven aan zacht tapijt. Denk goed na over de eisen die je aan de vloer stelt in de ruimte waar je hem gaat leggen. Wil je hem makkelijk kunnen schoonmaken? Of vind je het belangrijk dat hij tegen vocht en vuil kan?

 

Punt 3: het materiaal

Nu je je wensen en eisen op papier hebt staan, kun je de vloer uitzoeken die binnen je budget past maar ook bij de ruimte waar hij moet gaan komen. Waarschijnlijk heb je nog steeds veel keuzes over, zeker als je voor een harde vloer kiest, zodat je er altijd wel eentje kan vinden die bij jouw smaak past. Een laminaatvloer is populair, omdat deze in tal van kleuren en motieven te koop is. Daarnaast is dit een relatief goedkope vloer, die je ook nog eens vrij gemakkelijk zelf kan leggen. Loop je vast in je keuze, vraag dan ook zeker eens advies aan vrienden en bekenden of aan een expert. Zo houd je uiteindelijk de vloer over die het best bij jou past.

 

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht