Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Waarom overstappen naar digitale werkplekken verstandig is

Thuiswerken komt steeds vaker voor en daarom is het verstandig om over te stappen op een digitale werkplek. Hier hebben alle medewerkers toegang tot de bestanden, documenten en applicaties die ze nodig hebben om te kunnen werken. De digitale werkplek van Detron biedt de mogelijkheid om op een veilige en eenvoudige manier met elkaar samen te werken op afstand. Het communiceren, delen van informatie en het efficiënt samenwerken worden vereenvoudigd door de toevoeging van een digital workspace. Daarnaast blijven bestanden en informatie veilig waardoor datalekken verleden tijd zijn. Een digital workspace zorgt ervoor dat de productiviteit omhoog gaat doordat alles overzichtelijk terug kan worden gevonden. Dit bespaart een hoop tijd aan het zoeken naar de juiste bestanden en het zorgt ervoor dat medewerkers minder snel afgeleid zijn. Op termijn zal dit kostenbesparend zijn en verhoogt het het werkplezier onderling. 

Zorg voor een prettigere samenwerking op afstand

Een digitale werkplek bespaard in eerste instantie kosten omdat je geen kantoorkosten betaald. Uiteraard wil je wel dat het werk onderling met medewerkers goed en efficiënt verloopt. Een digitale werkplek neemt onnodig werk uit handen waar medewerkers moeten zoeken naar de juiste documenten en de informatie die zij nodig hebben. Binnen één plek heb je alle terugbelverzoeken, urenregistraties, facturen, documenten en klantendossiers bij de hand. Door middel van verschillende applicaties kunnen medewerkers met elkaar samenwerken, communiceren en bestanden delen en aanpassen. Doordat er niet meer hoeft te worden gezocht naar de juiste bestanden doordat alles overzichtelijk bij elkaar staat, bespaar je tijd en daardoor geld. Daarnaast houd je het werk voor je medewerkers overzichtelijk wat de productie hooghoudt. 

Thuis werk je net zo efficiënt als op kantoor

Detron digital workspace maakt het mogelijk om efficiënt en veilig te werken op afstand. Voor elke branche kunnen de juiste applicaties worden gebruikt waardoor er binnen het bedrijf goed kan worden samengewerkt en waardoor iedereen toegang heeft tot de juiste documenten om aan de slag te gaan. Wanneer je begint met een digitale workspace krijg je begeleiding en uitleg zodat iedereen daarna aan de slag kan gaan. Werkprocessen worden verbeterd en je staat in contact met je collega’s waardoor thuiswerken net zo goed verloopt als op kantoor.

Gerelateerde artikelen

Tips voor projectmatig werken

Alle speciale dingen die een Wandzwenkkraan heeft

Waar moet een goede bureaustoel aan voldoen?