Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Je persoonlijke voedingsschema op maat

Wanneer je wat wil afvallen of aankomen dan is het een idee voor jou om een voedingsschema op maat te laten maken. Je bent alleen al een tijdje bezig, maar het lukt niet echt hoe jij het wil. Iedere keer heb je er weer wat gewicht bij of af, afhankelijk van je doel, maar na een tijdje is dit resultaat niet meer te zien. Je baalt hiervan met als gevolg dat je steeds verder terugvalt in je oude patroon. Het patroon wat je niet meer wilt. Je kunt dan eens gaan denken aan een voedingsschema op maat. Je kunt dit op verschillende manieren laten maken. Zo kun je dit vaak laten doen bij je personal trainer in de sportschool, maar ook bij een diëtist. Tegenwoordig kan het ook gemakkelijk online als je in de vorige twee niet zoveel zin hebt. Ben je benieuwd hoe? Lees dan verder.

 

Doelstelling

Wanneer je je voedingsschema online gaat samenstellen kan dit heel eenvoudig. Je kunt namelijk zelf invullen wat je lekker vindt. Je vult ook je doelstelling in. Doelstellingen kunnen zoals net al genoemd afvallen of aankomen zijn, maar ook op gewicht blijven kan een doelstelling zijn. Het is belangrijk dat je je doelstellingen eerlijk invult. Als je dit niet eerlijk invult, heb je jezelf hier ook alleen maar mee. Je voedingsschema sluit op deze manier niet goed aan bij jou, waardoor het resultaat ook in veel gevallen niet wordt behaald. Dit is natuurlijk zonde, dus wees eerlijk. De enige die je voedingsschema te zien krijgt, ben je zelf. Bovendien is het uiteindelijk jouw resultaat en jij wilt wat, toch?

 

Hoe werkt het?

Je voedingsschema samenstellen kan in drie stappen. Je vult je persoonlijke voorkeuren in bij stap een. Vervolgens moet je betalen. Dit is eenmalig €14,95 en gaat via populaire betalingsmethodes zoals iDeal of Bancontact. Hier heb je dan ook geen abonnement voor nodig, het is gewoon eenmalig. Daarna ontvang je je bestelling binnen 30 minuten in je mail. Je kunt nu direct aan de slag met je voedingsschema. Veel succes!

https://voedingschema.nl/