Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Wat Silvent kan betekenen voor u en uw bedrijf

Het Zweedse merk Silvent, specialist op het gebied van persluchttoepassingen en -optimalisatie is een merk met een ijzersterke reputatie. Net als dit merk zet KDS Advies zich namelijk in voor hetzelfde doel: een significante vermindering van het weglekken van perslucht. Perslucht is een uitermate krachtig middel, maar kent ook efficiëntie-uitdagingen en gevaren. Een belangrijk deel van die uitdagingen en gevaren kan ondervangen worden door het monteren van een veiligheidskoppeling voor perslucht

Waarom worden Silvent persluchtpistolen zo sterk aangeraden?

Silvent timmert al vanaf 1989 hard aan de weg met een duidelijke filosofie: persluchtpistolen ontwikkelen en aanbieden die topprestaties combineren met een optimale efficiëntie en maximale veiligheid. Wat betekent dit concreet? Van het Zweedse merk mag u altijd topkwaliteit verwachten. In diverse landen, waaronder Nederland, wordt er in kenniscentra dag in dag uit gewerkt aan de doorontwikkeling van producten die werken met perslucht. Dit heeft onder andere geleid tot meerdere patenten en unieke nozzels. De persluchtpistolen van Silvent blinken uit in efficiëntie “in de laatste twee meter”, Dat is belangrijk, want in de laatste twee meter, specifiek bij de overgang van slang naar pistool, lekt zeer veel perslucht weg. Dat is verspilling die moet worden tegengegaan en u kunt hiervoor zorgen door gebruik te maken van deze persluchtpistolen van Zweedse makelij. U kunt nog voor verdere verbetering zorgen door een veiligheidskoppeling voor perslucht te monteren.

Zorg voor een zo veilig mogelijke werkplek

Werken met perslucht brengt risico’s met zich mee. De voornaamste risico’s zijn gehoorschade door een te hoog geluidsniveau, schade aan handen en armen door het ontstaan van een luchtembolie door direct contact met de zeer krachtige luchtstraal en verwondingen aan de ogen door terugkaatsend materiaal. Onder andere door de zeer innovatieve nozzels van Silvent, die door middel van een laminaire luchtstroom zorgen voor ongeëvenaarde precisie en het vrijwel volledig ontbreken van turbulentie, voldoet u met de persluchtpistolen van Silvent ruimschoots aan de strenge eisen die onder andere in de OSHA worden gesteld. Wilt u zorgdragen voor een zo veilig mogelijke werkplek? Een veiligheidskoppeling voor perslucht zorgt ervoor dat u nog beter beschermd bent tegen lekken van perslucht. Een veiligheidskoppeling voor perslucht in combinatie met een Silvent pistool garandeert u de hoogste kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Bovendien is een veiligheidskoppeling voor perslucht niet duur.