Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Welke tablet standaard is geschikt voor mijn project?

Tablet standaards zijn er in vele vormen en maten, van tafelstandaard tot vloerstandaard. In allerlei kwaliteiten en afwerkingen, van budget producten tot high end tablet standaards. Maar welke opties zijn er allemaal bij het kiezen van een tablet standaard? En wanneer kiest u voor een tafel- of juist een vloerstandaard? Om u verder op weg te helpen bij het kopen van een tablet standaard hebben wij deze guide samengesteld. Hierin belichten we de verschillende soorten tablet standaards en de opties die daarbij horen. Zo weet u na het lezen van dit artikel precies welke standaard het beste bij uw volgende project past!

Welke soorten tablet standaards zijn er?

Tablet standaards zijn in twee soorten op te splitsen, de vloerstandaard en de tafelstandaard. Verder zijn er nog allerlei afgeleide varianten zoals de wandhouder en reguliere beschermhoezen maar in dit artikel concentreren we ons specifiek op tablet standaards

Tafelstandaards voor uw tablet

Tafelstandaards voor uw tablet zijn de allerbeste manier om samen met uw gesprekspartner op een ontspannen manier de tablet te gebruiken. Zo kan u de tablet op een verstelbare tafelstandaard monteren waardoor zowel u als uw gesprekspartner de tablet kunnen gebruiken. Informatie op de tablet kan gedeeld worden of er kan juist informatie ingegeven worden, handig bij lead generatie of het aanvullen van bestaande klantgegevens in uw CRM. 

Winkels en andere retail locaties hebben ook baat bij tafelstandaards door deze op een balie of toonbank in te zetten. Zo kan u uw klanten en bezoekers bijvoorbeeld attenderen op een bepaalde actie of ze juist een actie te laten ondernemen. 

In openbare ruimten waar veel menselijk verkeer is kan een anti diefstal mechanisme op de tablet standaard een wijze investering zijn. Vooral in drukke omgevingen zoals beurzen en conventies zijn anti diefstal maatregelen een must om te voorkomen dat u elke dag een nieuwe tablet moet aanschaffen. Daarvoor is een tafelstandaard ook minder geschikt terwijl de vloerstandaard daar het best tot zijn recht komt. 

Vloerstandaards voor uw tablet

Vloerstandaards zijn de nummer 1 keus als het gaat om openbare gelegenheden met veel voetverkeer. Zoals we hiervoor al aanhaalden is een vloerstandaard in combinatie met anti diefstal features een must op elke beurs en conventie. Door vloerstandaards slim in te zetten kan u eindeloos leads genereren of uw prospects van informatie voorzien. 

Buiten beurzen worden vloerstandaards in retail vaak op een prominente locatie geplaatst om bepaalde aanbiedingen te promoten. Daarnaast kunnen klanten extra productinformatie tot zich nemen zonder dat u daarvoor extra personeel nodig heeft. 

Prijs- kwaliteitverhouding en afwerking

Prijs- kwaliteitverhouding en afwerking zijn een belangrijke graadmeter bij de aanschaf van een tablet standaard. De uitstraling dienst immers wel overeen te komen met de doelgroep die u wil aanspreken. In koopjeswinkels kan een budget uitstraling zelfs meehelpen in het uitdragen van uw merkwaarden terwijl een luxe winkel met hoogwaardige producten beter converteert met een exclusief afgewerkte tablet standaard. Let bij de aanschaf van uw tablet standaard dus goed om de uitstraling die bepaalde materialen hebben. 

Wat kost een tablet standaard?

De kosten van een tablet standaard varieren sterk afhankelijk van de afwerking en opties. Breed gezien kunnen we stellen dat een tablet standaard tussen de 50 en 300 euro kost. Daar boven en onder is nog ruimte of af te wijken maar dat zijn extremen.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht