Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Electronica en Computers

Wintersport met de kids

Wintersport is voor velen een familievakantie. Hoe jong of oud een kind ook is, iedereen heeft plezier in de sneeuw. Vanaf vier jaar gaan de eerste mini’s al van de berg af om op een leuke manier kennis te maken met de sneeuw. Om de wintersport vakantie met de kids een feest te laten zijn, is het belangrijk om over een aantal dingen goed na te denken. Wat dacht je van een GPS horloge of GPS tracker voor uw kind op de skiberg…

 

Ski uitrusting

Voor jong en oud is goede skikleding dragen een must. Thermo-ondergoed, fleece (pulli), jas/broek of overall. Belangrijk dat de skikleding goed waterdicht is. Skikleding hoeft ook zeker niet duurt te zijn. Al lijkt het soms wel zo als je de ski-winkels in loopt in het skigebied. De prijzen liggen hier aardig hoog vanwege de merken die hier worden verkocht. Kijk ook eens bij Duitse supermarkketens die rond deze periode skikleding in het assortiment hebben. U zal verbaast zijn over de prijzen. En natuurlijk heel belangrijk om een goede ski helm uit te kiezen en waterdichte handschoenen.

Qua skimaterialen heeft u de keuze om deze te kopen of te huren. Zorg er in ieder geval voor dat alles goed passend is. Dit is fijner voor uw kind, maar komt de veiligheid ook ten goede. Omdat kinderen nog in de groei zijn en waarschijnlijk na 1 of 2 jaar de ski’s en skischoenen niet meer passen, kan het slim zijn om te huren.

Veiligheid voorop

Voor ouders die het toch een beetje spannend vinden om de kids de hele dag met een skileraar alleen te laten is er een oplossing. Geef uw kind een GPS horloge of een GPS tracker mee en u ziet via de smartphone waar uw zoon of dochter is. Je kan ook bellen met elkaar en er zit ook een handige SOS-knop op. Stel dat er iets aan de hand is, drukt uw zoontje of dochtertje op de SOS-knop en u ontvangt direct een bericht samen met de locatie zodat u actie kunt ondernemen. Bekijk hier het Spotter GPS horloge.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/