Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Word slank en fit dankzij trainingen van deze sportschool in Nijkerk

Is het tijd om gezonder, slanker en fitter te worden? Wacht dan niet langer en meld je aan bij een sportschool. M&M The Next uit Nijkerk is een professionele sportschool die je helpt jouw sportieve doelen te behalen. Of je nu wilt sporten om gezondheidsredenen of esthetische redenen; deze trainers staan voor jou klaar. Je krijgt doorlopende sportbegeleiding en profiteert van sportschema’s op maat. Daarnaast kun je meedoen aan speciale sportprogramma’s. Zo biedt deze sportschool in Nijkerk de Milon Cirkel, waarbij je twee keer per tien dagen voor 35 minuten traint. Een fijn programma dat snel en krachtig resultaat biedt!

Een bijzondere sportschool met diverse trainingen

M&M the Next uit Nijkerk is een sportschool met klimaatbeheersing. Dat wil zeggen dat je altijd in aangename temperaturen traint. Je sport heerlijk koel dankzij het 100% schone luchtsysteem. Dat is wel zo prettig! Deze sportschool heeft trainingen voor ieder type sporter. Houd je van individueel sporten? Dan kun je kiezen voor individuele begeleiding. Maar ook als je het leuk vindt om in een groep te sporten, ben je hier op de goede plek. Zo kun je hier terecht voor spinning, zumba, bodyshape en pilates. Groepstrainingen zijn extra leuk, omdat je nieuwe mensen ontmoet en elkaar motiveert. Daarnaast zweept de energieke muziek je lekker op tijdens het sporten. De tijd vliegt voorbij! Ben je benieuwd welke sportlessen bij jou passen en wanneer deze worden gegeven? Je kunt via de website een lidmaatschapstest doen om te kijken welke les aansluit op je wensen. Op de website van deze sportschool in Nijkerk kun je ook het rooster vinden.

Meld je nu aan bij deze sportschool

Samen met de trainers van M&M the Next behaal jij eindelijk jouw sportieve doelen! Wacht niet langer en meld je aan. Deze sportschool is ook prima te bereiken voor mensen die een sportschool dichtbij Hoevelaken zoeken. Dankzij deze sportschool maak jij de eerste stappen in jouw sportieve levensstijl.