Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Entertainment

Zwemboei

Een zwemboei neem je natuurlijk niet mee als je gaat watersporten. Het is natuurlijk vrij lastig om een complete boei mee te nemen. Gelukkig heeft Restube Active hiervoor een innovatieve oplossing gevonden. Hiermee kan je veiliger sporten op het water en ben je beschermd zodra je in de problemen komt. De Restube Active is namelijk een opblaasbare zwemboei. Alleen draag je deze bij je in een klein lichtgewicht heuptasje. Op het moment dat je in de problemen komt hoef je enkel aan een koord te trekken. Binnen enkele seconden ben je voorzien van een zwemboei. Je kan hiermee je hoofd boven water houden en de aandacht trekken van andere zwemmers of watersporters. Het wordt direct duidelijk dat je in de problemen zit!

Voldoende drijfvermogen om een volwassenen boven water te houden

De Restube active heeft ondanks z’n kleine formaat een drijfvermogen van 75N. Dit betekent dat één volwassenen met de restube active kan blijven drijven op open water. Dit is opvallend vooral als je bedenkt dat de zwemboei uit zo’n kleine verpakking komt. Met een klein handzaam formaat zwemboei op zak zullen meer mensen voor hun eigen veiligheid kiezen. Mocht je door wat dan ook in de problemen komen dan ben je dankzij je opblaasbare reddingsboei altijd beschermd. Dit is natuurlijk fijn om vooraf te weten.

Restube active is gewoon herbruikbaar

Is er een moment geweest waarop je de zwemboei hebt moeten gebruiken voor je eigen veiligheid of de veiligheid van iemand anders? Geen probleem want je kan de Restube active gewoon opnieuw gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de lucht uit de boei laten lopen en er een nieuw 16 grams CO2 patroon instoppen. Je Restube is nu weer klaar voor gebruik. Je kan hem dankzij het nieuwe patroon gewoon weer opnieuw opblazen en tot leven wekken. De CO2 patronen zijn ook gewoon los verkrijgbaar om te vervangen bij je Restube active.

Voor elke sport een unieke Restube

Afhankelijk van de sport die je beoefend is er elke keer weer een unieke Restube verkrijgbaar. Zo is er een Restube voor zwemmers, kitesurfers of gewone surfers. Maar zelfs voor het suppen kan je gebruik maken van de Restube. Als je per ongeluk van je plank afvalt kan je door stroming in de problemen raken. Stroming die je eerder helemaal niet opgemerkt had. De Restube kan in zo’n situatie letterlijk je leven redden. Steeds meer watersporters gaan er dan ook mee aan de slag.