Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Anti-corona maatregelen voor uw bedrijf

Corona is helaas nog niet voorbij. We doen allemaal ons best om ons zo goed mogelijk aan de maatregelen te houden maar komen nog niet veel verder. Om alvast een veilige terugkomst in uw bedrijf te creëren is het een goed idee om nu alvast na te denken over de hygiëne maatregelen die u zou kunnen nemen. Sommige zullen wellicht al bij u bekend zijn, maar sommige zijn wellicht nog compleet nieuw.

Kuchscherm

Beschermende maatregelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

De oplossing van een kuchscherm ziet u in verschillende vormen terugkomen. Zo zijn er bedrijven die zelf schermen maken middels een stuk plastic of plastic folie, maar ze zijn ook kant en klaar te koop als een plastic scherm op pootjes. Op deze manier kunt u dadelijk op een veilige manier uw medewerkers en klanten bedienen vanaf uw receptie, toonbank of kassa. Het spatscherm welke je al vaker zag bij horecagelegenheden kan nu worden gebruikt als kuchscherm of corona scherm om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Communicatie displays

Om uw medewerkers en bezoekers goed te informeren over de anti-corona maatregelen die u hanteert in uw bedrijf kunt u verspreiden middels het ophangen van posters of banners, het uitdelen van flyers of het plaatsen van kleinere informatiestandaards. Duidelijke communicatie is essentieel zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Om de maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) op een nette maar toch heel duidelijke manier onder de aandacht te brengen kunt u ook gebruik maken van een communicatie display. Veel bedrijven maken deze standaard onder de naam winkeldisplay. Wanneer u deze plaatst in de wandelgangen is er geen ontkomen aan. Op dit display kunt u vervolgens verschillende berichten vermelden zoals ‘’houd 1,5m afstand’’. De meeste displays zijn van karton gemaakt, waardoor u niet de hoofdprijs betaald voor een tijdelijke oplossing.

Vloersticker

Mochten mensen te veel bezig zijn met hun telefoon en naar de grond kijken in plaats van naar uw posters dan kunt u ze altijd nog attenderen met een vloersticker. Deze vloerstickers kunnen verschillende boodschappen met zich meedragen. Zo zou u uw regels er op kunnen vermelden, het aantal personen per ruimte of de markeringen om uw looproute duidelijk aan te geven.

Maar meestal worden ze gebruikt om u erop te attenderen 1,5 meter afstand te houden van andere. Bij het versoepelen van de maatregelen kunt u de stickers gemakkelijk weer verwijderen.

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html