Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Auto detailing door een professioneel bedrijf

Detailing van mijn auto

Ik heb een paar maanden geleden een hele mooie auto aangeschaft. Helaas heeft deze tijdens het vervoer vanuit Duitsland wat schade opgelopen, waardoor hij helaas niet helemaal was zoals ik vooraf gedacht had. Best wel jammer, want het is een hele dure exclusieve auto waar ik zeker een aantal jaren hard voor heb moeten werken. Ook was de lak niet helemaal zoals ik dat gewild had. Daarom ging ik op zoek naar een bedrijf dat er voor kon zorgen dat de auto wel helemaal naar wens was, inclusief de coating naar wens.

Auto detailing bedrijf voor exclusieve auto’s

Tijdens mijn zoektocht kwam ik een bedrijf tegen dat nieuwe auto detailing aanbiedt. Dit houdt in dat de auto na aankomst in Nederland, meteen op de juiste manier behandeld en afgewerkt wordt. Ik las ook dat ik er verder helemaal geen omkijken naar heb. De car detailer neemt contact op met de dealer, om zo te achterhalen wat er moet gebeuren om het gewenste resultaat te behalen.

Vervolgens gaat hij aan de slag met de lak van uw auto. Eerst worden eventuele beschermende folies verwijderd, vervolgens wordt hij gereinigd en gewassen, inclusief de velgen en wielkasten. Vervolgens wordt er een lakcoating aangebracht die voor meerdere jaren lakbescherming biedt. Wel zo prettig!

Echt een aanrader

Dit bedrijf is naar mijn mening echt een aanrader. De auto ziet er precies uit zoals ik het wilde, ik ben Ride & Shine zo dankbaar! Bent u benieuwd naar wat dit bedrijf kan betekenen? Neem gerust eens een kijkje op de website. Ze kunnen uw auto namelijk van nog meer exclusieve behandelingen voorzien, waaronder van een mooie wrapfolie. Of wilt u uw auto polijsten? Wij zijn in ieder geval enthousiast!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht