Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Bij Andersgedenkmonumenten word je persoonlijk geholpen

Het verlies van een dierbare is altijd zwaar. Diegene komt nooit meer terug en u blijft achter met heel veel mooie, dierbare herinneringen. Het is heel mooi om dat ook materieel vorm te kunnen geven. Wanneer het lichaam is begraven, wordt dit vaak gedaan in de vorm van een grafmonument of grafsteen. De keuze hierin is enorm, waardoor dit voor u een heel mooi en persoonlijk gedenkmonument kan worden. Bij Andersgedenkmonumenten denken we hierin heel graag met u mee en uw wensen staan bij ons op nummer één.

Een grafsteen die past bij uw dierbare

Een gedenkplek is pas een waardige gedenkplek als alle elementen daar kloppen met uw overleden dierbare. Een eenvoudige en sobere grafsteen is zeker een optie als uw dierbare ook eenvoudig en sober geleefd heeft. Echter, u kunt er ook voor kiezen om een symbool, gedicht of afbeelding in het grafmonument te verwerken of deze als inspiratie hiervoor te laten dienen. Zeker als uw dierbare een creatieveling was, is het een optie om zijn of haar kunst te verwerken in de gedenksteen.

Een grafsteen hoeft niet van steen te zijn

Verreweg de meeste grafstenen worden nog vervaardigd uit natuursteen. Echter, RVS of glas behoort ook tot de mogelijkheden, evenals een combinatie van verschillende materialen. We denken graag met u mee en hebben ruime ervaring met de verpersoonlijking van grafmonumenten van roestvaststaal, glas, natuursteen, graniet, marmer, brons of zwerfkeien. De keuze hierin kan lastig zijn. Wanneer het aankomt op met materiaal in combinatie met de toepassingen, mogelijkheden en duurzaamheid, maar ook qua regelgeving, adviseren wij u graag in dit emotionele proces.

De zoektocht naar de perfecte grafsteen

Neem gerust de tijd om u te oriënteren op wat er mogelijk is. Laat u door ons personeel goed informeren en adviseren over de voor- en nadelen en wat er realiseerbaar is binnen uw wensen en budget. We tonen u graag foto’s van monumenten die we al gerealiseerd hebben, zodat u met een combinatie van dat en/of uw eigen ideeën uw ideale monument kunt laten ontwerpen. We raden u aan hier goed de tijd voor te nemen, u zit immers midden in een rouwproces. Meestal heeft u minimaal één jaar tijd om een grafsteen uit te zoeken, hierin kunt u rustig nadenken. We nodigen u ook van harte uit om met een open blik rond te kijken op een begraafplaats. Dit draagt bij aan hoe wij van u een tevreden klant kunnen maken. Wij streven naar optimale service en geven u 25 jaar garantie op uw prachtige gedenkmonument. Uw monument, op de meest persoonlijke manier met ons ontworpen en gerealiseerd, dat verdient uw dierbare toch ook?

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/