Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Bij deze huisarts in Eindhoven ontvangt u altijd de zorg die u nodig heeft

Zoekt u een huisarts in Eindhoven, bijvoorbeeld omdat u net verhuisd bent? Dan kunt u terecht bij Huisartsenpraktijk Keunen. Deze praktijk biedt een breed zorgpakket, dus u kunt hier met veel gezondheidsklachten terecht. Natuurlijk wordt u bij specialistische klachten doorverwezen naar de juiste specialist in het Maxima Medisch Centrum, St. Anna Ziekenhuis of Catharina Ziekenhuis. De praktijk heeft namelijk een nauwe samenwerking met deze ziekenhuizen. Zo weet u altijd dat u de juiste zorg ontvangt.

Een flexibele huisarts met oog voor uw gemak

Wanneer u voor deze huisarts in Eindhoven kiest, profiteert u van veel flexibiliteit en gemak. U hoeft namelijk niet eens bij de praktijk langs om uzelf als cliënt aan te melden. Dit kunt u gewoon online doen. Ook wanneer u een herhaalrecept wilt aanvragen of een hulpvraag heeft waarvoor geen fysiek onderzoek nodig is, kunt u online bij deze praktijk terecht. U kunt dan een e-mail sturen met uw herhaalrecept of vraag en ontvangt binnen twee werkdagen antwoord. Op die manier hoeft u de deur niet uit om uw geneesmiddelen te bestellen. Natuurlijk moet u deze nog wel ophalen, maar het scheelt al dat u niet eerst naar de huisarts hoeft voor een geneesmiddel dat u herhaaldelijk nodig heeft. Dat is pas gemakkelijk!

Kies voor een huisarts met een breed zorgpakket

Natuurlijk is gemak en flexibiliteit niet het enige dat belangrijk is wanneer u een huisarts zoekt in Eindhoven. Het is natuurlijk ook belangrijk dat u goede zorg ontvangt. Hiervan bent u verzekerd bij Huisartsenpraktijk Keunen. Het gediplomeerde team staat graag voor u klaar om uw klachten te verhelpen of te verlichten. Er zijn diverse behandelingen waarvoor u bij hen terecht kunt, waaronder wrattenbehandelingen, vaatonderzoek en hulp bij het stoppen met roken. Natuurlijk zijn er ook behandelingen die een huisarts niet uit kan voeren. Daarvoor wordt u uiteraard doorverwezen naar de juiste specialist in een van de drie ziekenhuizen waarmee deze huisartsenpraktijk samenwerkt.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/