Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Creëer een gezellige sfeer in je tuin met een Teakea tuinbank!

Beschik je op dit moment over een lege ruimte in de achtertuin? Met een tuinbank kun je een rustige en sfeervolle plek creëren om lekker te zitten! Bij Teakea kan je terecht voor jouw tuinbank in verschillende kleuren, maten en houtsoorten. Doordat er een ruim aanbod is, vind jij eenvoudig en snel een tuinbank die aansluit op jouw wensen! Bekijk het assortiment met diverse opties en variaties die aansluiten op jouw interieurstijl.

 

Over Teakea

Teakea heeft een eigen professionele meubelmakerij, waar van teak diverse meubels op maat worden gemaakt. Bij Teakea wordt er alleen gewerkt met de allerbeste materialen,  waardoor jij extra lang kunt genieten van je tuinbank. In de tuin valt regen, waait de wind en schijnt de zon. Tuinmeubelen moeten daartegen beschermd zijn. Met een goede coat en sterke materialen die Teakea gebruikt kan je jarenlang genieten in de tuin. Het zal ervoor zorgen dat je geen last hebt van verkleuring en tegelijkertijd creëer je sfeer in ruimtes in je huis.

Je kunt een klein en saai hoekje in je tuin omtoveren tot een gezellige plek om te borrelen. Heb je aan twee zitplaatsen genoeg? Kies dan voor een tuinbank voor 2 personen. Wil je met meerderen tegelijk zitten? Kies dan voor een formaat dat aansluit op jouw wensen. Met prachtige kussens en een lekkere plaid erbij, kun je de tuin- of parkbank lekker knus maken om ook in de te kunnen genieten van het heerlijke weer of de avondzon. Geniet in de ochtend van een kopje thee, in de middag van een lekker broodje en in de avond van een lekker wijntje, het wordt de lekkerste plek in je tuin. 

Ben je op zoek naar een bepaalde maat en een specifieke houtsoort? Dat is bij Teakea geen probleem! Het personeel van bestaat namelijk uit professionals die jou kunnen adviseren over een passend meubel in jouw ruimte. We luisteren naar je wensen en zetten dit om in een prachtig design. Vind je het geweldig? Dan maken wij het graag! Dat is de kracht van Teakea, de jij wijst ons de weg, wij maken het.

Met 2 of meerdere bankjes kun je een plek creëren voor de hele familie. Je kan samen met je gezin een plek in te tuin maken, waar je elke moment van de dag samen kunt terugtrekken om te kletsen. Dat kan in het midden van de tuin zijn of juist in een hoekje. Wil je echt gezelligheid? Met meerdere banken heb je genoeg ruimte om te zitten en onderuitgezakt in de relaxstand te gaan staan. Teakea helpt je met je keuzes om een perfecte sfeer in je tuin te realiseren.

Voor elke sfeer, voor elke familie en elke plek in de tuin is er een passend bankje. Zodra je weet wat je wil, hebben we bij Teakea de allermooiste opties klaarstaan in onze showroom. Benieuwd? Kom nu langs in de showroom om jouw toekomstige tuinbank te bewonderen.