Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Daktenten: absolute benodigdheid voor op vakantie

Voor eenieder die met de auto op vakantie gaat, moet de daktent op het inpaklijstje staan. Het is de perfecte oplossing voor als je van je vakantie een avontuur wilt maken. Daarnaast is het ook erg praktisch, met meerdere voordelen die je vakantie een stuk makkelijker zullen maken. Hieronder lees je meer over al deze verschillende voordelen.

Maak van je vakantie een avontuur

Een echt avontuur betekent gaan waar je wilt en slapen waar je wilt. Deze vrijheid heb je niet als je slaapt op een camping of in een hotel. Doordat je met de meeste daktenten kan slapen op elke plek die je auto kan bereiken, kan je jouw eigen unieke plekje zoeken. Dit kan op een veld langs de weg zijn, maar ook langs de zee of aan een meer. Vanuit de daktent, die op het dak van je auto staat, heb je ook nog eens een prachtig uitzicht over de locatie die je hebt uitgekozen.

Bespaar ruimte in je auto

Naast het feit dat slapen in je daktent veel meer comfort biedt dan slapen in de auto, bespaart het ook nog eens ruimte. Je hoeft namelijk geen uitklaptent mee te nemen. In de plaats daarvan heb je de daktent al op je auto zitten, waardoor je op de achterbank of in de achterbak weer plek hebt voor andere dingen. 

Slaap comfortabel en veilig

Als je ooit bent gaan kamperen, dan weet je wel hoe oncomfortabel het kan zijn om op drassige of oneven grond te slapen. Bij een daktent slaap je op het dak van je auto, dat niet alleen droog blijft wanneer het regent, maar ook mooi vlak is. De hoogte waarop je slaapt betekent ook dat je minder last zult hebben van kou, die meestal vanuit de ondergrond in je matras trekt. Daarnaast is een daktent veel comfortabeler door het feit dat je deze gemakkelijk opzet en ook weer gemakkelijk in elkaar vouwt. Geen ingewikkelde tenten stokken en onduidelijke instructies. Elke daktent heeft een eigen mechanisme waarmee deze opgezet kan worden, deze mechanismes staan allemaal duidelijk uitgelegd en er zijn genoeg instructie video’s te vinden. Binnen enkele minuten kan jij al genieten van jouw heerlijke tentje. 

https://www.daktentvakantie.nl/