Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste Disneyproducten koopt u bij deze veelzijdige webshop

Geeksheaven heeft een uitgebreid assortiment aan Disneyartikelen voor iedereen, want voor Disney bent u nooit te oud! Bij deze webwinkel kunt u terecht voor verschillende collecties handbeschilderde Disneyfiguren, maar ook voor servies, waterballen en spaarpotten. Dit bedrijf is uit passie voor films, series en games begonnen met een fysieke winkel in Ede. Later is er ook een online winkel gespecialiseerd in Disney geopend om klanten uit geheel Nederland en België te bedienen. Nu kunt u zowel in de winkel als op de webshop de leukste Disneyproducten kopen. Of uw favoriete Disneyfilm nu Frozen, Peter Pan, Sleeping Beauty of Nightmare Before Christmas is, hier slaagt u gegarandeerd!

Realistische beelden van uw favoriete Disneyfiguren

Bij Geeksheaven koopt u de mooiste beeldjes van uw favoriete Disneykarakter. In de Disney Showcase collectie vindt u beelden van de meest geliefde Disneykarakters uit Disneys tijdloze magische wereld. Alle beelden uit deze collectie zijn ontworpen door Enesco en gemaakt van het materiaal steenhars. Ook zijn alle beelden met de hand beschilderd en door de mooie geschenkdoos zijn ze een echt cadeautje, ook als u ze zelf houdt. Deze beeldjes zijn erg realistisch en u heeft de keuze uit allerlei prinsessen, slechteriken en andere personages. Kies voor een beeld van Esmeralda, The Grinch, Snow White of Mary Poppins. In deze collectie vindt u bovendien verschillende bokalen met een eigen Disneythema, zoals Fantasia of Cinderella.

Een sprookjesachtige kerst met Disney

Wilt u uw huis dit jaar met kerst graag decoreren met Disneyproducten van deze webshop en winkel in Ede? Dan heeft u geluk! Zij verkopen een aparte kerstcollectie met beeldjes van uw favoriete Disneyiconen. Bovendien kiest u ook uit verschillende kersthuisjes in de stijl van Mickey en Minnie Mouse. De huisjes zijn gemaakt van porselein en handmatig beschilderd. Ieder huisje is dus uniek. Wat extra leuk is aan een kersthuisje van Geeksheaven is dat het licht geeft. Het huisje is voorzien van een Europese tweepolige stekker.

https://www.geeksheaven.nl/