Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De beste selectie Ford occasions bij deze specialist

Ardea Auto is een bedrijf dat zich specialiseert in Ford, met name de Ford occasions. Hierdoor hebben ze veel ervaring met dit vermaarde automerk en kunt u erop vertrouwen dat u bij de juiste persoon aan de deur klopt als het gaat om advies over Ford. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van Ford occasions die bij u passen. De selectie die ze hebben is niet mis, want door hun selectieprocedure bent u verzekerd van het beste wat Ford te bieden heeft. Uw Ford occasion kunt u hier vinden.

De Ford occasion als Ford bedrijfswagen

Ford leent zich goed als bedrijfsauto vanwege haar stabiele ligging, en hoge kwaliteit auto’s. De auto’s zijn van alle gemakken voorzien die u nodig heeft tijdens de lange ritten. Goede stoelen, een airco, online gps-navigatie noemt u het maar op. Maar Ardea Auto heeft meer, wellicht is de auto die de lange afstanden moet maken niet van toepassing op uw zakelijk situatie. Geen nood aan de man, want zelfs dan kan er gekeken worden naar de prachtige collecties of er een auto bij zit die beter aansluit. Ardea Auto heeft Ford bedrijfswagen voor elk bedrijf, van de bakker tot aan de advocaat.

Garantie bij de Ford bedrijfswagen

Als u kiest voor zakelijke lease bij Ardea Auto dan heeft u niet alleen gegarandeerd een goede deal als het gaat om de prijs. Een deal met Ardea Auto betekent veel meer dan dat. Naast een goede prijs is er meer, zoals de garantie. Dit bedrijf biedt SternGarant aan. Een garantie die twee jaar duurt en een volledige dekking geeft. Dat houdt in dat u alleen geniet van de lusten en niet van de lasten, zoals reparaties of vervanging bij onderhoudt. En wat te denken van pech of een ongeval? Ook dan is SternGarant uw beste vriend.